Maak kennis met de master

Wil je deze master beter leren kennen? Op deze pagina vind je wanneer je de Master's Open Day kunt bezoeken, maar je vindt er ook verhalen van onze studenten en alumni, en profielen van onze docenten.

Master's Open Day

Bezoek de Master's Open Day en maak kennis met Meertaligheid en taalverwerving aan de Universiteit Utrecht. Naast het bijwonen van een presentatie over ons programma krijg je de mogelijkheid om met docenten, studenten en alumni te spreken en je vragen voor te leggen.

Algemene ronde voor hbo-studenten

De faculteit Geesteswetenschappen organiseert een algemene ronde voor hbo-studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een master, waarin de grootste verschillen tussen hbo en wo worden besproken (Van hbo naar wo: ervaringen van onze premasterstudenten). 

Master's Open Day

Wil je ontdekken of een masterprogramma aan de Universiteit Utrecht bij jou past? Bezoek dan de Online Master’s Open Day op woensdag 9 oktober waar meer dan 150 programma’s een voorlichtingspresentatie geven. Klik op onderstaande button om op de hoogte te blijven:

Herinner mij

Testimonials

Inspirerende gastsprekers, ondersteuning bij je scriptie en een stage bereiden je voor op de praktijk.

Jannah Larrazabal gaat verder met een educatieve master

Docenten

Profielfoto Sergio Baauw

Sergio Baauw is programmacoördinator

Dr. Sergio Baauw is coördinator van de master Meertaligheid en taalverwerving. Hij is docent Spaanse taalkunde. Zijn onderzoek richt zich voornamelijk op de verwerving van het Spaans en het Nederlands, vaak vanuit een taalvergelijkend perspectief, en op meertaligheid en onderwijs. Hij geeft onderwijs op het gebied van de (taaltheoretische benadering van) taalverwerving.

Maak kennis met onze kerdocenten