Weergave:

Tijdsduur: 1 jaar
    Bestuur en beleid gaat over de aanpak en organisatie van maatschappelijke issues binnen de publieke sector, in een politieke omgeving en in interactie met burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties.
  • Diploma: Biosciences (68713)
    Tijdsduur: 2 jaar
    In this Master’s programme, you will master integrative and cutting edge computational approaches to crack the biological code. With these approaches you will be an expert scientist with plentiful research opportunities in academia and companies.
    Tijdsduur: 1 jaar
    Dit masterprogramma biedt je zicht op de rol van communicatie bij strategievorming, beleidsbepaling en leidinggeven in een organisatie. Ook voor gedragsbeïnvloeding van externe doelgroepen, samenwerking en kennismanagement wordt communicatie ingezet.
  • Diploma: Economic Policy (60389)
    Tijdsduur: 1 jaar
    In this one-year, English-taught Master’s programme in Economics, you will analyse and evaluate government policy and management.
    Tijdsduur: 2 jaar
    In the Epidemiology Master's programme you will learn to operate as an epidemiologist and clinical researcher. For example, by examining the distribution and determinants of health and morbidity in specific populations.
  • Diploma: Master in Health Sciences (75054)
    Tijdsduur:
    • 1,5 jaar
    • 3-5 jaar (online programma)
    A postgraduate programme that focuses on competencies that you need as an epidemiologist. It is a globally oriented programme with a focus on research towards evidence-based medicine and public health.
    Tijdsduur: 1 jaar
    This interdisciplinary Master’s programme investigates vital questions facing European countries today. It will equip you with the knowledge and skills to answer these questions and formulate appropriate responses to the challenges they pose.
  • Diploma: Informatica (66978)
    Tijdsduur: 2 jaar
    This Master’s programme in Game and Media Technology provides you with both fundamental and applied knowledge of the techniques for handling spatial data. Profiles: Educational profile, Complex Systems profile, Applied Data Science profile
  • Diploma: Geneeskunde (66551)
    Tijdsduur: 3 jaar
    De master Geneeskunde bereidt je verder voor op het uitoefenen van het beroep arts.De master is alleen toegankelijk voor studenten die hun bachelor Geneeskunde gevolgd hebben aan de Universiteit Utrecht.
  • Diploma: History and Philosophy of Science (60711)
    Tijdsduur: 2 jaar
    Foundations, practices, and culture of the sciences and humanities from a historical and philosophical perspective. Profiles: Educational profile, Applied Data Science profile
    Tijdsduur: 2 jaar
    This programme teaches you the knowledge and skills in the fields of imaging physics and image analysis required for a career in the fascinating world of medical imaging research and technology developments.
  • Diploma: Biomedical sciences (66990)
    Tijdsduur: 2 jaar
    This Master’s programme allows you to become a multidisciplinary researcher at the interface of public health, animal health and environmental health.
  • Diploma: Bestuurs- en organisatiewetenschap (60446)
    Tijdsduur: 1 jaar
    Dit masterprogramma gaat in op veranderingen in organisaties en leert je daarbij oog te krijgen voor de effectiviteit van die organisaties zonder de aandacht voor mensen, interacties en processen te verliezen.
    Tijdsduur: 1 jaar
    Dit masterprogramma leert je inzien hoe de aanpak van maatschappelijke vraagstukken als criminaliteit, veiligheid, onderwijs, gezondheidszorg, jeugdzorg en probleemwijken georganiseerd kan worden. We willen je opleiden tot reflective practitioner.
  • Diploma: Research in Public Administration and Organizational Science (research) (60391)
    Tijdsduur: 2 jaar
    This challenging two-year Master's programme focuses on key issues of Public Administration and Organisation Theory. It will help you gain in-depth knowledge about societal problems and critical challenges faced by organisations in the public domain.
    Tijdsduur: 1 jaar
    In dit masterprogramma kijken we naar het managen van arbeid en personeel, niet alleen gericht op het belang van de organisatie (goede prestaties) maar ook van de medewerkers (bijvoorbeeld tevredenheid en motivatie).
    Tijdsduur: 2 jaar
    This Master’s programme has been designed to train you in the fundamentals of toxicology, environmental epidemiology, emerging toxicological agents such as nanoparticles and zoonotic components.