Weergave:

Tijdsduur: 1 jaar
    Bestuur en beleid gaat over de aanpak en organisatie van maatschappelijke issues binnen de publieke sector, in een politieke omgeving en in interactie met burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties.
  • Diploma: Biosciences (68713)
    Tijdsduur: 2 jaar
    In this Master’s programme, you will master integrative and cutting edge computational approaches to crack the biological code. With these approaches you will be an expert scientist with plentiful research opportunities in academia and companies.
    Tijdsduur: 1 jaar
    Dit masterprogramma biedt je zicht op de rol van communicatie bij strategievorming, beleidsbepaling en leidinggeven in een organisatie. Ook voor gedragsbeïnvloeding van externe doelgroepen, samenwerking en kennismanagement wordt communicatie ingezet.
  • Diploma: International Relations (60734)
    Tijdsduur: 1 jaar
    This Master’s programme Conflict Studies and Human Rights focuses on the analysis of contemporary violent conflict with an emphasis on the interconnectedness of violence.
  • Diploma: Economic Policy (60389)
    Tijdsduur: 1 jaar
    In this one-year, English-taught Master’s programme in Economics, you will analyse and evaluate government policy and management.
    Tijdsduur: 1 jaar
    This interdisciplinary Master’s programme investigates vital questions facing European countries today. It will equip you with the knowledge and skills to answer these questions and formulate appropriate responses to the challenges they pose.
    Tijdsduur: 3 jaar
    Je wordt opgeleid voor het beroep van dierenarts. De master is alleen toegankelijk voor studenten die hun bachelor diergeneeskunde afgerond hebben aan de Universiteit Utrecht.
  • Diploma: Geschiedenis (66034)
    Tijdsduur: 1 jaar
    In het masterprogramma Geschiedenis van politiek en maatschappij leer je hoe je historische inzichten over het functioneren van democratie, burgerschap en de markt kunt gebruiken om hedendaagse problemen op te lossen.
    Tijdsduur: 3 jaar
    Je wordt opgeleid voor het beroep van dierenarts. In aanmerking voor toelating komen studenten met een bachelordiploma diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht of EAEVE / AVMA -geaccrediteerde opleiding diergeneeskunde met aanvullende eisen.
    Tijdsduur: 3 jaar
  • Diploma: History (66034)
    Tijdsduur: 1 jaar
    In the Master's programme History of Politics and Society you will learn how to use historical insights into the functioning of democracy, citizenship and the market to solve current-day problems.
  • Diploma: International Relations (60734)
    Tijdsduur: 1 jaar
    The Master of International Relations in Historical Perspective bridges the historical and political science approaches of international relations. In this way, the programme offers you the best of both worlds.
  • Diploma: Biomedical sciences (66990)
    Tijdsduur: 2 jaar
    This Master’s programme allows you to become a multidisciplinary researcher at the interface of public health, animal health and environmental health.
  • Diploma: Bestuurs- en organisatiewetenschap (60446)
    Tijdsduur: 1 jaar
    Dit masterprogramma gaat in op veranderingen in organisaties en leert je daarbij oog te krijgen voor de effectiviteit van die organisaties zonder de aandacht voor mensen, interacties en processen te verliezen.
    Tijdsduur: 1 jaar
    Dit masterprogramma leert je inzien hoe de aanpak van maatschappelijke vraagstukken als criminaliteit, veiligheid, onderwijs, gezondheidszorg, jeugdzorg en probleemwijken georganiseerd kan worden. We willen je opleiden tot reflective practitioner.
  • Diploma: Research in Public Administration and Organizational Science (research) (60391)
    Tijdsduur: 2 jaar
    This challenging two-year Master's programme focuses on key issues of Public Administration and Organisation Theory. It will help you gain in-depth knowledge about societal problems and critical challenges faced by organisations in the public domain.
    Tijdsduur: 1 jaar
    In dit masterprogramma kijken we naar het managen van arbeid en personeel, niet alleen gericht op het belang van de organisatie (goede prestaties) maar ook van de medewerkers (bijvoorbeeld tevredenheid en motivatie).