Weergave:

• Diploma: Philosophy (60822)
    • 2 jaar (deeltijd)
    The Master in Applied Ethics is an interdisciplinary and international programme focused on the interaction between moral practice and ethical theory.
  • Diploma: Arts & Culture (60087)
    • 2 jaar (deeltijd)
    The programme focuses on contemporary theatre, dance and dramaturgy, from an intermedial, interdisciplinary and international perspective.
  • Diploma: History (66034)
    • 2 jaar (deeltijd)
    Cultural History of Modern Europe involves the study of Europe’s position in the world from a cultural-historical perspective, with an emphasis on modern history.
  • Diploma: Geschiedenis (66034)
    • 2 jaar (deeltijd)
    Het masterprogramma Cultuurgeschiedenis bestudeert de positie van Europa in de wereld vanuit cultuurhistorisch perspectief, met een nadruk op de moderne geschiedenis.
  • Diploma: Farmacie (66157)
    Tijdsduur: 3 jaar
    Het driejarige masterprogramma Farmacie leidt je op tot basisapotheker: een geneesmiddelendeskundige die op wetenschappelijke basis een actieve rol vervult in de gezondheidszorg.
  • Diploma: Geschiedenis (66034)
    • 2 jaar (deeltijd)
    In het masterprogramma Geschiedenis van politiek en maatschappij leer je hoe je historische inzichten over het functioneren van democratie, burgerschap en de markt kunt gebruiken om hedendaagse problemen op te lossen.
  • Diploma: History (66034)
    • 2 jaar (deeltijd)
    In the Master's programme History of Politics and Society you will learn how to use historical insights into the functioning of democracy, citizenship and the market to solve current-day problems.
  • Diploma: Kunst- & cultuurwetenschappen (60087)
    • 2 jaar (deeltijd)
    De master Kunstgeschiedenis richt zich op studenten die gefascineerd zijn door kunst en architectuur en de institutionele en maatschappelijke omgang hiermee, en die hun kennis op dit gebied willen uitbreiden via gericht kunsthistorisch onderzoek.