Weergave:

• Diploma: Geschiedenis (66034)
    • 2 jaar (deeltijd)
    Het masterprogramma Cultuurgeschiedenis bestudeert de positie van Europa in de wereld vanuit cultuurhistorisch perspectief, met een nadruk op de moderne geschiedenis.
  • Diploma: Geschiedenis (66034)
    • 2 jaar (deeltijd)
    In het masterprogramma Geschiedenis van politiek en maatschappij leer je hoe je historische inzichten over het functioneren van democratie, burgerschap en de markt kunt gebruiken om hedendaagse problemen op te lossen.
  • Diploma: Educatie en Communicatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen (68538)
    Tijdsduur: 2 jaar
    Als leraar Geschiedenis draag je je interesse en kennis op professionele wijze over op anderen. Ook in communicatiefuncties in andere sectoren kom je tot je recht.
  • Diploma: Kunst- & cultuurwetenschappen (60087)
    • 2 jaar (deeltijd)
    De master Kunstgeschiedenis richt zich op studenten die gefascineerd zijn door kunst en architectuur en de institutionele en maatschappelijke omgang hiermee, en die hun kennis op dit gebied willen uitbreiden via gericht kunsthistorisch onderzoek.
    Tijdsduur: 2 jaar
    Als leraar Kunstgeschiedenis draag je je interesse en kennis op professionele wijze over op anderen. Ook in communicatiefuncties in andere sectoren kom je tot je recht.
  • Diploma: Neerlandistiek (research) (60851)
    Tijdsduur: 2 jaar
    In de onderzoeksmaster Nederlandse literatuur en cultuur bestudeer je de (vroeg)moderne Nederlandse literatuur in haar intermediale en internationale context.
  • Diploma: Theologie & Religiewetenschappen (60824)
    • 2 jaar
    In de master Religie en samenleving bestudeer je de veranderende maatschappelijke rol van religie in West-Europa, altijd met aandacht voor het transnationale karakter van religies.