Weergave:

• Diploma: International Economics and Business (60648)
    Tijdsduur: 1 jaar
    In this one-year programme, you will learn how to contribute to an efficient and effective international industry, with special attention to international financial markets, institutions and regulation.
    Tijdsduur: 1 jaar
    Bestuur en beleid gaat over de aanpak en organisatie van maatschappelijke issues binnen de publieke sector, in een politieke omgeving en in interactie met burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties.
    Tijdsduur: 1 jaar
    Dit masterprogramma biedt je zicht op de rol van communicatie bij strategievorming, beleidsbepaling en leidinggeven in een organisatie. Ook voor gedragsbeïnvloeding van externe doelgroepen, samenwerking en kennismanagement wordt communicatie ingezet.
  • Diploma: Economic Policy (60389)
    Tijdsduur: 1 jaar
    In this one-year, English-taught Master’s programme in Economics, you will analyse and evaluate government policy and management.
    Tijdsduur: 1 jaar
    This interdisciplinary Master’s programme investigates vital questions facing European countries today. It will equip you with the knowledge and skills to answer these questions and formulate appropriate responses to the challenges they pose.
  • Diploma: Criminologie (66469)
    Tijdsduur: 1 jaar
    The Master's programme Global Criminology offers a critical and comparative perspective on criminology and the growing demand for experts in global crime, penology and security.
  • Diploma: Bestuurs- en organisatiewetenschap (75057)
    Tijdsduur:
    • 1 jaar
    • 2 jaar
    In dit programma voor professionals leert u uitdagingen van organisaties met een publieke functie te herkennen en te vertalen naar betekenisvolle veranderaanpakken.
  • Diploma: Bestuurs- en organisatiewetenschap (60446)
    Tijdsduur: 1 jaar
    Dit masterprogramma gaat in op veranderingen in organisaties en leert je daarbij oog te krijgen voor de effectiviteit van die organisaties zonder de aandacht voor mensen, interacties en processen te verliezen.
  • Diploma: Public International Law (60856)
    Tijdsduur: 1 jaar
    The Master's programme Public International Law prepares you to reflect critically on legal, human and sustainable dilemmas in a globalized and interdependent world.
    Tijdsduur: 1 jaar
    Dit masterprogramma leert je inzien hoe de aanpak van maatschappelijke vraagstukken als criminaliteit, veiligheid, onderwijs, gezondheidszorg, jeugdzorg en probleemwijken georganiseerd kan worden. We willen je opleiden tot reflective practitioner.
  • Diploma: Nederlands recht (66451)
    Tijdsduur: 1 jaar
    De master Staats- en bestuursrecht stelt je als jurist goed in staat om kritisch te reflecteren op problemen vanuit juridisch en maatschappelijk perspectief.
  • Diploma: Nederlands recht (66451)
    Tijdsduur: 1 jaar
    De master Strafrecht leert je op een wetenschappelijk verantwoorde manier antwoorden te vinden op maatschappelijk relevante, strafrechtelijke vraagstukken.
  • Diploma: Public Administration and Organisation Science (60446)
    Tijdsduur: 1 jaar
    This Master’s programme focuses on Human Resource Management, in terms of serving both the organisation’s interests (good performance) and those of employees (for example, satisfaction and motivation).
    Tijdsduur: 1 jaar
    In dit masterprogramma kijken we naar het managen van arbeid en personeel, niet alleen gericht op het belang van de organisatie (goede prestaties) maar ook van de medewerkers (bijvoorbeeld tevredenheid en motivatie).