Weergave:

Tijdsduur: 1 jaar
    Bestuur en beleid gaat over de aanpak en organisatie van maatschappelijke issues binnen de publieke sector, in een politieke omgeving en in interactie met burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties.
    Tijdsduur: 2 jaar
    In dit programma voor professionals verkent u, in een geïntegreerd werk-en leertraject, de wisselwerking tussen samenleving en openbaar bestuur en ontdekt u daarin uw eigen rol.
    Tijdsduur: 1 jaar
    Dit masterprogramma biedt je zicht op de rol van communicatie bij strategievorming, beleidsbepaling en leidinggeven in een organisatie. Ook voor gedragsbeïnvloeding van externe doelgroepen, samenwerking en kennismanagement wordt communicatie ingezet.
    Tijdsduur: 3 jaar
    Je wordt opgeleid voor het beroep van dierenarts. De master is alleen toegankelijk voor studenten die hun bachelor diergeneeskunde afgerond hebben aan de Universiteit Utrecht.
    Tijdsduur: 3 jaar
    Je wordt opgeleid voor het beroep van dierenarts. In aanmerking voor toelating komen studenten met een bachelordiploma diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht of EAEVE-geaccrediteerde opleiding diergeneeskunde met aanvullende eisen.
    Tijdsduur:
    • 1 jaar
    • 2 jaar
    In dit programma voor professionals leert u uitdagingen van organisaties met een publieke functie te herkennen en te vertalen naar betekenisvolle veranderaanpakken.
  • Diploma: Notarieel recht (66828)
    Tijdsduur: 1 jaar
    De brede master Notarieel recht biedt je naast de civiele basis van dit rechtsgebied gedegen kennis van het verbintenissenrecht en goederenrecht.
  • Diploma: Recht en onderneming (60741)
    Tijdsduur: 1 jaar
    De master Onderneming en recht geeft zicht op de rol en het functioneren van ondernemingen vanuit het perspectief van het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en mededingingsrecht.
    Tijdsduur: 2 jaar
    In dit programma voor professionals krijgt u o.a. inzicht in culturele machtsprocessen in dienstverlenende organisaties die functioneren in een veranderende omgeving met oog voor context.
  • Diploma: Bestuurs- en organisatiewetenschap (60446)
    Tijdsduur: 1 jaar
    Dit masterprogramma gaat in op veranderingen in organisaties en leert je daarbij oog te krijgen voor de effectiviteit van die organisaties zonder de aandacht voor mensen, interacties en processen te verliezen.
    Tijdsduur: 1 jaar
    De master Privaatrecht biedt een brede basis en de vaardigheden om met de steeds veranderende inhoud van het privaatrecht om te kunnen gaan.
    Tijdsduur: 1 jaar
    Dit masterprogramma leert je inzien hoe de aanpak van maatschappelijke vraagstukken als criminaliteit, veiligheid, onderwijs, gezondheidszorg, jeugdzorg en probleemwijken georganiseerd kan worden. We willen je opleiden tot reflective practitioner.
    Tijdsduur: 2 jaar
    Dit masterprogramma besteedt aandacht aan het ontwikkelen en uitvoeren van beleid en het begeleiden en managen van sportgerelateerde organisaties, zoals bonden, verenigingen, gemeentes, koepelorganisaties.
    Tijdsduur: 1 jaar
    De master Staats- en bestuursrecht stelt je als jurist goed in staat om kritisch te reflecteren op problemen vanuit juridisch en maatschappelijk perspectief.
    Tijdsduur: 1 jaar
    De master Strafrecht leert je op een wetenschappelijk verantwoorde manier antwoorden te vinden op maatschappelijk relevante, strafrechtelijke vraagstukken.
    Tijdsduur: 1 jaar
    In dit masterprogramma kijken we naar het managen van arbeid en personeel, niet alleen gericht op het belang van de organisatie (goede prestaties) maar ook van de medewerkers (bijvoorbeeld tevredenheid en motivatie).