Weergave:

Tijdsduur: 1 jaar
    Learn to apply knowledge of human cognitive, sensory and motor systems in real-life situations.
    Tijdsduur: 1 jaar
    Bestuur en beleid gaat over de aanpak en organisatie van maatschappelijke issues binnen de publieke sector, in een politieke omgeving en in interactie met burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties.
    Tijdsduur: 1 jaar
    Learn about the psychology of children and adolescents. Apply your knowledge of developmental psychology in clinical practice.
    Tijdsduur: 1 jaar
    Learn how to treat and prevent psychological problems and disorders. Acquire fundamental knowledge and skills in evidence-based psychotherapies and become familiar with the research methods.
    Tijdsduur: 1 jaar
    Dit masterprogramma biedt je zicht op de rol van communicatie bij strategievorming, beleidsbepaling en leidinggeven in een organisatie. Ook voor gedragsbeïnvloeding van externe doelgroepen, samenwerking en kennismanagement wordt communicatie ingezet.
  • Diploma: International Relations (60734)
    Tijdsduur: 1 jaar
    This Master’s programme Conflict Studies and Human Rights focuses on the analysis of contemporary violent conflict with an emphasis on the interconnectedness of violence.
  • Diploma: Master in Health Sciences (75054)
    Tijdsduur:
    • 1,5 jaar
    • 3-5 jaar (online programma)
    A postgraduate programme that focuses on competencies that you need as an epidemiologist. It is a globally oriented programme with a focus on research towards evidence-based medicine and public health.
    Tijdsduur: 1 jaar
    This interdisciplinary Master’s programme investigates vital questions facing European countries today. It will equip you with the knowledge and skills to answer these questions and formulate appropriate responses to the challenges they pose.
  • Diploma: Arts & Culture (Research) (60829)
    Tijdsduur: 2 jaar
    In this Research Master programme you will learn to critically analyse how gender intersects with other social and historical categories such as race, class, age, religion and sexuality.
  • Diploma: Criminologie (66469)
    Tijdsduur: 1 jaar
    The Master's programme Global Criminology offers a critical and comparative perspective on criminology and the growing demand for experts in global crime, penology and security.
  • Diploma: International Relations (60734)
    Tijdsduur: 1 jaar
    The Master of International Relations in Historical Perspective bridges the historical and political science approaches of international relations. In this way, the programme offers you the best of both worlds.
  • Diploma: Afhankelijk van schoolvak (68533 / 68534 / 68535)
    Tijdsduur: 1 jaar
    Word eerstegraads leraar in aardrijkskunde, biologie, Duits, economie, Engels, filosofie, Frans, geschiedenis, godsdienst, informatica, kunstgeschiedenis, maatschappijleer, natuurkunde, Nederlands, scheikunde, Spaans of wiskunde.
  • Diploma: Methodology and Statistics for the Behavioural, Biomedical and Social Sciences (research) (60384)
    Tijdsduur: 2 jaar
    State-of-the-art research in methodology and statistics of the biomedical, behavioural and social sciences.
  • Diploma: Multidisciplinary Economics (research) (60907)
    Tijdsduur: 2 jaar
    During this two-year research Master you will develop expertise in an economics research area of your interest and supplement this with knowledge from another field of research preparing you for a career as a researcher inside or outside academia.
    Tijdsduur: 1 jaar
    Learn to assess and treat cognitive and behavioural disorders following brain damage.
  • Diploma: Bestuurs- en organisatiewetenschap (60446)
    Tijdsduur: 1 jaar
    Dit masterprogramma gaat in op veranderingen in organisaties en leert je daarbij oog te krijgen voor de effectiviteit van die organisaties zonder de aandacht voor mensen, interacties en processen te verliezen.
  • Diploma: Philosophy (Research) (60128)
    Tijdsduur: 2 jaar
    In the selective, Research Master's programme in Philosophy you can deepen your understanding of internationally-oriented research on philosophical issues and their history.
    Tijdsduur: 1 jaar
    Dit masterprogramma leert je inzien hoe de aanpak van maatschappelijke vraagstukken als criminaliteit, veiligheid, onderwijs, gezondheidszorg, jeugdzorg en probleemwijken georganiseerd kan worden. We willen je opleiden tot reflective practitioner.
  • Diploma: Research in Public Administration and Organizational Science (research) (60391)
    Tijdsduur: 2 jaar
    This challenging two-year Master's programme focuses on key issues of Public Administration and Organisation Theory. It will help you gain in-depth knowledge about societal problems and critical challenges faced by organisations in the public domain.
  • Diploma: Geneeskunde, klinisch onderzoeker (66583)
    Tijdsduur: 4 jaar
    In deze vierjarige master word je als student met een biomedische of lifescience bachelor opgeleid tot arts én klinisch onderzoeker.
  • Diploma: Social & Health Psychology (research) (60380)
    Tijdsduur: 2 jaar
    Investigate the social and health-related aspects of behavioural regulation
    Tijdsduur: 1 jaar
    This programme will teach you how theories from the field of social, health and organisational psychology can contribute to the management of complex problems within these specific psychological areas.
  • Diploma: Public Administration and Organisation Science (60446)
    Tijdsduur: 1 jaar
    This Master’s programme focuses on Human Resource Management, in terms of serving both the organisation’s interests (good performance) and those of employees (for example, satisfaction and motivation).
    Tijdsduur: 1 jaar
    In dit masterprogramma kijken we naar het managen van arbeid en personeel, niet alleen gericht op het belang van de organisatie (goede prestaties) maar ook van de medewerkers (bijvoorbeeld tevredenheid en motivatie).