Weergave:

• Diploma: Bestuurs- en organisatiewetenschap (75057)
    Tijdsduur: 2 jaar
    In dit programma voor professionals verkent u, in een geïntegreerd werk-en leertraject, de wisselwerking tussen samenleving en openbaar bestuur en ontdekt u daarin uw eigen rol.
  • Diploma: Information Science (60809)
    Tijdsduur: 2 jaar
    The Master in Business Informatics combines theory, methods, and techniques from business and organisational science with the tools and practices of information and computing science. Tracks: PHD, Analyst, Entrepeneur.
  • Diploma: Informatica (66978)
    Tijdsduur: 2 jaar
    This Master’s programme in Game and Media Technology provides you with both fundamental and applied knowledge of the techniques for handling spatial data. Profiles: Educational profile, Complex Systems profile, Applied Data Science profile
  • Diploma: Afhankelijk van schoolvak (68533 / 68534 / 68535)
    Tijdsduur: 1 jaar
    Word eerstegraads leraar in aardrijkskunde, biologie, Duits, economie, Engels, filosofie, Frans, geschiedenis, godsdienst, informatica, kunstgeschiedenis, maatschappijleer, natuurkunde, Nederlands, scheikunde, Spaans of wiskunde.
  • Diploma: Bestuurs- en organisatiewetenschap (75057)
    Tijdsduur: 2 jaar
    In dit programma voor professionals krijgt u o.a. inzicht in culturele machtsprocessen in dienstverlenende organisaties die functioneren in een veranderende omgeving met oog voor context.
  • Diploma: Natuurwetenschappen en Bedrijf (60710)
    Tijdsduur: 2 jaar
    The programme is designed to equip students with sufficient knowledge and skills, not only to undertake scientific research, but also to be able to translate a scientific idea into a successful product.