Weergave:

• Diploma: Artificial Intelligence (66981)
    Tijdsduur: 2 jaar
    This Master’s offers you an integrative and cutting-edge approach to the field from the viewpoints of Informatics, Logic, Cognition, Psychology, Philosophy, and Linguistics. Profiles: Educational, Complex systems, Applied Data Science
  • Diploma: Bestuurs- en organisatiewetenschap (75057)
    Tijdsduur: 2 jaar
    In dit programma voor professionals verkent u, in een geïntegreerd werk-en leertraject, de wisselwerking tussen samenleving en openbaar bestuur en ontdekt u daarin uw eigen rol.
    Tijdsduur: 2 jaar
    Our Master’s programme in Climate Physics offers you a unique combination of theoretical courses and practical training in all aspects of the Earth’s climate. Profiles: Educational profile, Complex systems profile, Applied Data Science profile.
    Tijdsduur: 2 jaar
    As a student in the Master’s programme in Experimental Physics you will receive advanced training in the fundamental scientific theories that describe the world around us. Profiles: Educational, Complex systems and Applied Data Science profile.
  • Diploma: Afhankelijk van schoolvak (68533 / 68534 / 68535)
    Tijdsduur: 1 jaar
    Word eerstegraads leraar in aardrijkskunde, biologie, Duits, economie, Engels, filosofie, Frans, geschiedenis, godsdienst, informatica, kunstgeschiedenis, maatschappijleer, muziek, natuurkunde, Nederlands, scheikunde, Spaans of wiskunde.
  • Diploma: Bestuurs- en organisatiewetenschap (75057)
    Tijdsduur:
    • 1 jaar
    • 2 jaar
    In dit programma voor professionals leert u uitdagingen van organisaties met een publieke functie te herkennen en te vertalen naar betekenisvolle veranderaanpakken.
  • Diploma: Chemical Sciences (60706)
    Tijdsduur: 2 jaar
    In this two-year Master’s programme, you will gain in-depth knowledge on, and experimental experience with, novel nanomaterials and their synthesis, structure, and applications. Profiles: Educational / Complex systems / Applied Data Science
    Tijdsduur: 2 jaar