Weergave:

Tijdsduur: 1 jaar
    Bestuur en beleid gaat over de aanpak en organisatie van maatschappelijke issues binnen de publieke sector, in een politieke omgeving en in interactie met burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties.
  • Diploma: Bestuurs- en organisatiewetenschap (75057)
    Tijdsduur: 2 jaar
    In dit programma voor professionals verkent u, in een geïntegreerd werk-en leertraject, de wisselwerking tussen samenleving en openbaar bestuur en ontdekt u daarin uw eigen rol.
    Tijdsduur: 1 jaar
    Dit masterprogramma biedt je zicht op de rol van communicatie bij strategievorming, beleidsbepaling en leidinggeven in een organisatie. Ook voor gedragsbeïnvloeding van externe doelgroepen, samenwerking en kennismanagement wordt communicatie ingezet.
  • Diploma: Veterinary Medicine (66570)
    Tijdsduur: 3 jaar
    As a graduate of this programme, your expertise in the areas of animal health, animal welfare and public health will enable you to interact professionally with individual livestock farmers and government and industry bodies in the animal production.
    Tijdsduur: 3 jaar
    Je wordt opgeleid voor het beroep van dierenarts. De master is alleen toegankelijk voor studenten die hun bachelor diergeneeskunde afgerond hebben aan de Universiteit Utrecht.
  • Diploma: Geschiedenis (66034)
    Tijdsduur: 1 jaar
    In het masterprogramma Geschiedenis van politiek en maatschappij leer je hoe je historische inzichten over het functioneren van democratie, burgerschap en de markt kunt gebruiken om hedendaagse problemen op te lossen.
    Tijdsduur: 3 jaar
    Je wordt opgeleid voor het beroep van dierenarts. In aanmerking voor toelating komen studenten met een bachelordiploma diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht of EAEVE / AVMA -geaccrediteerde opleiding diergeneeskunde met aanvullende eisen.
    Tijdsduur: 3 jaar
  • Diploma: Bestuurs- en organisatiewetenschap (75057)
    Tijdsduur:
    • 1 jaar
    • 2 jaar
    In dit programma voor professionals leert u uitdagingen van organisaties met een publieke functie te herkennen en te vertalen naar betekenisvolle veranderaanpakken.
  • Diploma: Bestuurs- en organisatiewetenschap (60446)
    Tijdsduur: 1 jaar
    Dit masterprogramma gaat in op veranderingen in organisaties en leert je daarbij oog te krijgen voor de effectiviteit van die organisaties zonder de aandacht voor mensen, interacties en processen te verliezen.
    Tijdsduur: 1 jaar
    Dit masterprogramma leert je inzien hoe de aanpak van maatschappelijke vraagstukken als criminaliteit, veiligheid, onderwijs, gezondheidszorg, jeugdzorg en probleemwijken georganiseerd kan worden. We willen je opleiden tot reflective practitioner.
    Tijdsduur: 1 jaar
    In dit masterprogramma kijken we naar het managen van arbeid en personeel, niet alleen gericht op het belang van de organisatie (goede prestaties) maar ook van de medewerkers (bijvoorbeeld tevredenheid en motivatie).