Weergave:

• Diploma: Biosciences (68713)
    Tijdsduur: 2 jaar
    In this Master’s programme, you will master integrative and cutting edge computational approaches to crack the biological code. With these approaches you will be an expert scientist with plentiful research opportunities in academia and companies.
  • Diploma: Educatie en Communicatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen (68538)
    Tijdsduur: 2 jaar
    Als leraar Geschiedenis draag je je interesse en kennis op professionele wijze over op anderen; in het onderwijs of een andere (educatieve) sector.
  • Diploma: Biomedical Sciences (66990)
    Tijdsduur: 2 jaar
    Learn about the fundamentals of the separate disciplines within Health and Environment and more importantly the added value of the integration of these disciplines.
  • Diploma: History and Philosophy of Science (60711)
    Tijdsduur: 2 jaar
    Foundations, practices, and culture of the sciences and humanities from a historical and philosophical perspective. Profiles: Educational profile, Applied Data Science profile
  • Diploma: Kunst- & cultuurwetenschappen (60087)
    Tijdsduur:
    • 1 jaar
    • 2 jaar (deeltijd)
    De master Kunstgeschiedenis richt zich op studenten die gefascineerd zijn door kunst en architectuur en de institutionele en maatschappelijke omgang hiermee, en die hun kennis op dit gebied willen uitbreiden via gericht kunsthistorisch onderzoek.
    Tijdsduur: 2 jaar
    Als leraar Kunstgeschiedenis draag je je interesse en kennis op professionele wijze over op anderen; in het onderwijs of een andere (educatieve) sector.
  • Diploma: Biomedical sciences (66990)
    Tijdsduur: 2 jaar
    This Master’s will not start in 2022. Please take a look at our new programme Health and Environment.
  • Diploma: Bestuurs- en Organisatiewetenschap (60446)
    Tijdsduur: 2 jaar
    Dit masterprogramma besteedt aandacht aan het ontwikkelen en uitvoeren van beleid en het begeleiden en managen van sportgerelateerde organisaties, zoals bonden, verenigingen, gemeentes, koepelorganisaties.