Weergave:

• Diploma: Educatie en Communicatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen (68538)
    Tijdsduur: 2 jaar
    Als leraar Geschiedenis draag je je interesse en kennis op professionele wijze over op anderen; in het onderwijs of een andere (educatieve) sector.
  • Diploma: History and Philosophy of Science (60711)
    Tijdsduur: 2 jaar
    Foundations, practices, and culture of the sciences and humanities from a historical and philosophical perspective. Profiles: Educational profile, Applied Data Science profile
  • Diploma: Kunst- & cultuurwetenschappen (60087)
    Tijdsduur:
    • 1 jaar
    • 2 jaar (deeltijd)
    De master Kunstgeschiedenis richt zich op studenten die gefascineerd zijn door kunst en architectuur en de institutionele en maatschappelijke omgang hiermee, en die hun kennis op dit gebied willen uitbreiden via gericht kunsthistorisch onderzoek.
    Tijdsduur: 2 jaar
    Als leraar Kunstgeschiedenis draag je je interesse en kennis op professionele wijze over op anderen; in het onderwijs of een andere (educatieve) sector.