Maak kennis met de master

Wil je deze master beter leren kennen? Op deze pagina vind je wanneer je de Master's Open Day kunt bezoeken, maar je vindt er ook verhalen van onze studenten en alumni, en profielen van onze docenten.

Master's Open Day

Bezoek de Master's Open Day en maak kennis met Literatuur vandaag aan de Universiteit Utrecht. Naast het bijwonen van een presentatie over ons programma krijg je de mogelijkheid om met docenten, studenten en alumni te spreken en je vragen voor te leggen.

Algemene ronde voor hbo-studenten

De faculteit Geesteswetenschappen organiseert een algemene ronde voor hbo-studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een master, waarin de grootste verschillen tussen hbo en wo worden besproken (Van hbo naar wo: ervaringen van onze premasterstudenten). 

Master's Open Day

Wil je ontdekken of een masterprogramma aan de Universiteit Utrecht bij jou past? Bezoek dan de Online Master’s Open Day op woensdag 9 oktober waar meer dan 150 programma’s een voorlichtingspresentatie geven. Klik op onderstaande button om op de hoogte te blijven:

Herinner mij

Testimonials

De stage was voor mij het meest waardevolle onderdeel van het programma.

Hanah Bezemer liep stage bij Meulenhoff Boekerij

Docenten

Profile picture Dr Jeroen Salman
Dr. Jeroen Salman

Dr. Jeroen Salman is programmacoördinator

Jeroen Salman is universitair docent Comperative Literature. Zijn voornaamste onderzoeksinteresses zijn vroegmoderne boekgeschiedenis, cultuurgeschiedenis en de geschiedenis van wetenschap en populaire cultuur.

Mak kennis met onze kerndocenten