Maak kennis met de master

Wil je deze master beter leren kennen? Op deze pagina vind je wanneer je de Master's Open Day kunt bezoeken, maar je vindt er ook verhalen van onze studenten en alumni, en profielen van onze docenten.

Bezoek de Master's Open Day en maak kennis met Literair vertalen aan de Universiteit Utrecht. Naast het bijwonen van een presentatie over ons programma krijg je de mogelijkheid om met docenten, studenten en alumni te spreken en je vragen voor te leggen.

Algemene ronde voor hbo-studenten

De faculteit Geesteswetenschappen organiseert een algemene ronde voor hbo-studenten, die geïnteresseerd zijn in het volgen van een master, waarin de grootste verschillen tussen hbo en wo worden besproken (Van hbo naar wo: ervaringen van onze premasterstudenten).

Volgende Master's Open Day

De volgende Master's Open Day is op woensdag 11 oktober. Meer informatie vind je op deze pagina. Klik op onderstaande button om een e-mail te ontvangen wanneer de aanmeldingen openen. 

Herinner mij

Testimonials

We hebben geleerd hoe te navigeren binnen de literaire markt en onszelf te zien als ondernemers.

Fleur Jeras volgde de track Spaans en is nu werkzaam bij twee literaire festivals en één literair netwerk

Docenten

Profielfoto dr. Cees Koster
Dr. Cees Koster

Cees Koster is mastercoördinator

Dr. Cees Koster is werkzaam als docent Vertaalwetenschap en als coördinator van de master Literair vertalen. Hij is sinds de oprichting in 1994 redacteur van Filter, tijdschrift over Vertalen. Zijn huidige onderzoek richt zich vooral op de 19e- en 20e-eeuwse vertaalgeschiedenis. 

Maak kennis met onze kerndocenten