Maak kennis met de master

Wil je deze master beter leren kennen? Op deze pagina vind je wanneer je de Master's Open Day kunt bezoeken, maar je vindt er ook verhalen van onze studenten en alumni, en profielen van onze docenten.

Master's Open Day

Bezoek de Master's Open Day en maak kennis met Literair vertalen aan de Universiteit Utrecht. Naast het bijwonen van een presentatie over ons programma krijg je de mogelijkheid om met docenten, studenten en alumni te spreken en je vragen voor te leggen.

Algemene ronde voor hbo-studenten

De faculteit Geesteswetenschappen organiseert een algemene ronde voor hbo-studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een master, waarin de grootste verschillen tussen hbo en wo worden besproken (Van hbo naar wo: ervaringen van onze premasterstudenten). 

Master's Open Day

Wil je ontdekken of een masterprogramma aan de Universiteit Utrecht bij jou past? Bezoek dan de Online Master’s Open Day op woensdag 9 oktober waar meer dan 150 programma’s een voorlichtingspresentatie geven. Klik op onderstaande button om op de hoogte te blijven:

Herinner mij

Testimonials

We hebben geleerd hoe te navigeren binnen de literaire markt en onszelf te zien als ondernemers.

Fleur Jeras volgde de track Spaans en is nu werkzaam bij twee literaire festivals en één literair netwerk

Docenten

Profielfoto dr. Onno Kosters
Dr. Onno Kosters

Onno Kosters is programmacoördinator

Dr. Onno Kosters is docent Vertalen Engels in de opleiding Engelse taal en cultuur en de masterprogramma’s Literair en Professioneel vertalen. Hij doet onderzoek op het snijvlak van literatuur en vertalen.

Maak kennis met onze kerndocenten