Maak kennis met de master

Wil je meer weten over dit masterprogramma? Op deze pagina vind je informatie over de volgende Master's Open Day, testimonials van onze studenten, het docententeam én kan je zien wat de studievereniging voor je kan betekenen. 

Je bent van harte welkom op ons Master's Open Day in oktober of februari. Je krijgt dan alle gelegenheid je te laten informeren over de verschillende masteropleidingen die Rechtsgeleerdheid aanbiedt. Het programma bestaat uit presentaties over de specifieke masters en een informatiemarkt, waar je docenten, studenten en studieadviseurs persoonlijk kunt spreken over de inhoud van de masterprogramma’s en de beroepsperspectieven. 

 

Master's Open Day

Wil je ontdekken of een masterprogramma aan de Universiteit Utrecht bij jou past? Bezoek dan de Online Master’s Open Day op woensdag 9 oktober waar meer dan 150 programma’s een voorlichtingspresentatie geven. Klik op onderstaande button om op de hoogte te blijven:

Herinner mij

Het vak Kunst en recht heb ik met veel plezier gevolgd

Autoriteiten in dit vakgebied 

Het onderwijs in dit masterprogramma wordt gegeven door toonaangevende docenten, die naast hun onderwijs vaak buiten de universiteit in de praktijk werkzaam zijn. Mede hierdoor staat de master ook in voortdurende wisselwerking met de praktijk. Docenten die aan deze master zijn verbonden zijn: prof. mr. dr. Peter Blok, prof. mr. drs. Madeleine de Cock Buning,  dr. Rogier de Vreydr. Vicky Breemen, mr. dr. Bram Duivenvoordemr. drs. Lucky Beldermr. Roeland de Bruin, Dr. Kelly de Breemen, Dr. Anneloes KuiperMr. Ernst van Bemmelen-van Gent LLM, Mr. Jorn Torenbosch

Het Turing Dispuut

Het Turing Dispuut is een dispuut van de Juridische Studenten Vereniging te Utrecht (JSVU). Het dispuut richt zich op ambitieuze bachelor- en masterstudenten met een bijzondere interesse in het intellectueel eigendomsrecht, ICT-recht, privacy, big data en technische . Het dispuut organiseert excursies, debatten en symposia.