Carrièreperspectieven

Na de bachelor bereidt de master Geneeskunde CRU je verder voor op het uitoefenen van het beroep arts. Als arts heb je de officiële bevoegdheid om zieken te behandelen. Je onderzoekt en behandelt mensen met lichamelijke en/of geestelijke klachten.

Je bent als arts deskundig in het verrichten van handelingen op het gebied van de geneeskunst.

In Nederland is arts een beschermde titel, die je pas kan verkrijgen na het succesvol afronden van de universitaire opleiding Geneeskunde en het afleggen van het artsexamen.

Hulp bij arbeidsmarktoriëntatie

De Universiteit Utrecht vindt het belangrijk dat jij je als geneeskundestudent al tijdens je studie oriënteert op de arbeidsmarkt en helpt jou daar graag bij. 

UU Career Services

Career Services helpt studenten van de UU om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Je kan bijvoorbeeld trainingen volgen op het gebied van loopbaanoriëntatie, sollicitatievaardigheden of het schrijven van een sollicitatiebrief.
Meer informatie over career services vind je op de website van UU Career Services.

UU Carrièredag

Een keer per jaar organiseert de Universiteit Utrecht een Carrièredag. Tijdens deze dag kan je deelnemen aan workshops en
trainingen om je professionele skillset te ontwikkelen of om je cv te laten checken. Ook is er een carrièrebeurs waar je recruiters kan ontmoeten. Nieuwsgierig? Lees meer op de website van de UU Carrièredag