Maak kennis met de master

Wil je meer weten over het masterprogramma van deze opleiding? Neem deel aan een Meeloopdag, Meet & Greet of Open Dag en de lees de ervaringen van (oud)-studenten. 

Meeloopdag

Ben je na het bezoeken van een voorlichtingsmoment serieus geïnteresseerd geraakt in de opleiding? Het is mogelijk een dag mee te lopen om te ervaren hoe het onderwijs van Klinische Gezondheidswetenschappen in de dagelijkse praktijk is. Zo kun je nagaan of de opleiding goed bij je past en of deze aan je verwachtingen voldoet. Geregeld hebben wij de mogelijkheid om een dag mee te lopen.

De volgende dagen zijn gepland:

  • Vrijdag 12 april 2024
  • Vrijdag 17 mei 2024

Heb je interesse om mee te lopen? Schrijf je dan in.

Schrijf je in

Meet & Greet

Kun je niet aanwezig zijn bij de Master's Open Day op 9 februari of heb je na de Master's Open Day toch nog vragen? Er staat op vrijdag 15 maart een Meet & Greet gepland in het UMC Utrecht.

Tijdens de Meet & Greet krijg je informatie over de masterprogramma’s, kun je vragen stellen en proef je de sfeer van de opleiding Klinische Gezondheidswetenschappen voor de masterprogramma’s Fysiotherapiewetenschap, Gezondheidswetenschappen voor Zorgprofessionals en Verplegingswetenschap.

Programma

17:15-17:30u: Inloop (ontvangst)
17:30-18.15u: Informatiesessie per programma
18:15-19.00u: Meet & Greet (met docenten, alumni, studenten): stel je vragen en haal informatie op

Aanmelden

Meld je aan voor de Meet & Greet van Fysiotherapiewetenschappen via het formulier.

Meld je aan

Master's Open Day

Wil je ontdekken of een masterprogramma aan de Universiteit Utrecht bij jou past? Bezoek dan de Online Master’s Open Day op woensdag 9 oktober waar meer dan 150 programma’s een voorlichtingspresentatie geven. Klik op onderstaande button om op de hoogte te blijven:

Herinner mij

Ervaringen

Nieuwsgierig naar verhalen van oud-studenten? 

Ik begon aan de Master Fysiotherapiewetenschap zodat ik makkelijker de vertaalslag kon maken van bewezen effectieve inzichten en behandelingen (evidence-based) naar de vragen in de praktijk.

Alumnus Wytse die recht in de cameralens kijkt
Wytse Brongers, alumnus Fysiotherapiewetenschap