Maak kennis met de master

Lijkt de master Farmacie je een interessante opleiding en wil je meer weten? Op deze pagina vind je informatie over de manieren waarop je ons beter kunt leren kennen. Bezoek onze Master's Open Day en lees ervaringen met de opleiding.

Bezoek onze open dag

Bezoek de online Master's Open Day en maak kennis met de masteropleiding Farmacie aan de Universiteit Utrecht! Meld je aan voor het live webinar Farmacie, waarin we je meer vertellen over het studieprogramma, de vakken, toelatingseisen en de aanmeldprocedure. Vragen kun je stellen in de chat of tijdens de live Q&A aan het eind van het webinar.

Benieuwd naar de premaster mogelijkheden?

Schrijf je dan in voor de Farmacie premaster Q&A sessie. Bekijk op voorhand alvast hier de premaster video over toelating en schrijf je vragen op. Tijdens de live Q&A sessie geven coördinator Marianne Verdel en een premasterstudent graag antwoord op al je vragen!

Volgende Master's Open Day

De volgende Master's Open Day is op vrijdag 10 februari (op locatie). Meer informatie vind je op deze pagina. Klik op de onderstaande knop om je direct aan te melden. 
Kun je niet op locatie aanwezig zijn? Laat dan hier je e-mailadres achter en krijg toegang tot alle presentatieopnames van onze masterprogramma’s. 

Meld je aan

Ervaringen