Maak kennis met de master

Wil je deze master beter leren kennen? Op deze pagina vind je wanneer je de Master's Open Day kunt bezoeken, verhalen van onze studenten en alumni, en profielen van onze docenten.

Master's Open Day

Bezoek de Master's Open Day en maak kennis met Cultuurgeschiedenis en erfgoed aan de Universiteit Utrecht. Naast het bijwonen van een presentatie over ons programma krijg je de mogelijkheid om met docenten, studenten en alumni te spreken en je vragen voor te leggen.

Algemene ronde voor hbo-studenten

De faculteit Geesteswetenschappen organiseert een algemene ronde voor hbo-studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een master, waarin de grootste verschillen tussen hbo en wo worden besproken (Van hbo naar wo: ervaringen van onze premasterstudenten). 

Master's Open Day

Wil je ontdekken of een masterprogramma aan de Universiteit Utrecht bij jou past? Bezoek dan de Online Master’s Open Day op woensdag 9 oktober waar meer dan 150 programma’s een voorlichtingspresentatie geven. Klik op onderstaande button om op de hoogte te blijven:

Herinner mij

Testimonials 

Tijdens mijn stage bij het Spoorwegmuseum hielp ik een methode ontwikkelen voor het verzamelen + documenteren van verhalen van oud-spoormedewerkers.

Lizanne Gille is junior conservator bij het spoorwegmuseum

Docenten

Profile picture Dr. Pieter Huistra
Dr. Pieter Huistra

Dr. Pieter Huistra is programmacoördinator

Pieter Huistra is universitair docent Theorie van de Geschiedenis bij de vakgroep Geschiedenis en Kunstgeschiedenis van de Universiteit Utrecht. Zijn onderzoek bestrijkt de geschiedenis van de wetenschap in de breedste zin van het woord, variërend van de geesteswetenschappen tot de biomedische en natuurwetenschappen.

Maak kennis met onze docenten