Maak kennis met de master

Wil je deze master beter leren kennen? Op deze pagina vind je wanneer je de Master's Open Day kunt bezoeken, maar je vindt er ook verhalen van onze studenten en alumni, en profielen van onze docenten.

Master's Open Day

Bezoek de Master's Open Day en maak kennis met Communicatie en organisatie aan de Universiteit Utrecht. Naast het bijwonen van een presentatie over ons programma krijg je de mogelijkheid om met docenten, studenten en alumni te spreken en je vragen voor te leggen. 

Algemene ronde voor hbo-studenten

De faculteit Geesteswetenschappen organiseert een algemene ronde voor hbo-studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een master, waarin de grootste verschillen tussen hbo en wo worden besproken (Van hbo naar wo: ervaringen van onze premasterstudenten). 

Master's Open Day

Wil je ontdekken of een masterprogramma aan de Universiteit Utrecht bij jou past? Bezoek dan de Online Master’s Open Day op woensdag 9 oktober waar meer dan 150 programma’s een voorlichtingspresentatie geven. Klik op onderstaande button om op de hoogte te blijven:

Herinner mij

Testimonials 

Ik zocht een communicatiemaster die niet alleen gericht was op marketing maar ook ruimte bood voor maatschappelijke vraagstukken.

Erik huizen is student Communicatie en organisatie

Docenten

Dr. Daniel Janssen
Dr. Daniël Janssen

Dr. Daniël Janssen is programmacoördinator

Daniel Janssen is universitair hoofddocent Communicatie- en informatiewetenschappen. Zijn onderzoeksinteresses liggen op het terrein van excuses en reputatiemanagement, overtuigen en argumenteren, tekstkwaliteit in organisaties, academisch en zakelijk schrijven, slechtnieuws- en crisiscommunicatie, mediakeuze in zakelijke communicatie, schrijfprocessen.

Maak kennis met onze docenten