Maak kennis met de master

Wil je deze master beter leren kennen? Op deze pagina vind je wanneer je de Master's Open Day kunt bezoeken, maar je vindt er ook verhalen van onze studenten en alumni, en profielen van onze docenten.

MA Open Day Geesteswetenschappen

Master's Open Day

Bezoek de Master's Open Day en maak kennis met Communicatie en organisatie aan de Universiteit Utrecht. Naast het bijwonen van een presentatie over ons programma krijg je de mogelijkheid om met docenten, studenten en alumni te spreken en je vragen voor te leggen. 

Algemene ronde voor hbo-studenten

Hbo-vooropleiding? De faculteit Geesteswetenschappen biedt een algemene sessie aan voor hbo-studenten die een master willen volgen, waarin de grootste verschillen tussen hbo en wo worden besproken (Van hbo naar wo: ervaringen van premasterstudenten).   

Volgende Master's Open Day

De volgende Master's Open Day is op vrijdag 10 februari (op locatie). Meer informatie vind je op deze pagina. Klik op de onderstaande knop om je direct aan te melden. 
Kun je niet op locatie aanwezig zijn? Laat dan hier je e-mailadres achter en krijg toegang tot alle presentatieopnames van onze masterprogramma’s. 

Meld je aan

Testimonials 

Ik zocht een communicatiemaster die niet alleen gericht was op marketing maar ook ruimte bood voor maatschappelijke vraagstukken.

Erik huizen is student Communicatie en organisatie

Docenten

Dr. Bregje Holleman

Dr. Bregje Holleman is programmacoördinator

Bregje Holleman is universitair hoofddocent. In de onderzoeksgroep Taal & Communicatie is zij geïnteresseerd in de manieren waarop communicatie complexe besluitvorming kan ondersteunen. Ook is zij geïnteresseerd in de cognitieve processen van tekstinterpretatie. Haar focus gaat vooral uit naar de relatie tussen meningen en attitudes en taal.