Of je bent toegelaten tot het masterprogramma Communicatie, Beleid en Management krijg je na afloop van de selectieprocedure te horen (meestal: eerste helft van juni). Als je bent toegelaten, ontvang je in de zomerperiode een informatiepakket over je masterprogramma. In de eerste week van september organiseren we dan een introductiedag waarop je kennis maakt met de opleiding, je medestudenten en de docenten.

PRAKTISCHE ZAKEN

Als je (voorwaardelijk) bent toegelaten tot een masterprogramma aan de Universiteit Utrecht zijn er nog een aantal praktische zaken die je aandacht nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het betalen van je collegegeld en het ontvangen van je universitaire e-mailadres en collegekaart.

Collegegeld betalen

Als je definitief bent toegelaten kun je een machtiging afgeven voor het betalen van je collegegeld. Internationale studenten krijgen bericht over het betalen van het collegegeld. Lees meer over hoe en wanneer je het collegegeld kunt betalen.

Foto uploaden voor de collegekaart

Als je definitief bent toegelaten en als je machtiging voor het betalen van je collegegeld bij ons binnen is, krijg je een collegekaart. Zodra je een universitair mailadres hebt, kun je een pasfoto uploaden (pdf). 

Vragen over je collegegeld of collegekaart?

Vragen over je collegegeld of collegekaart? Neem dan contact op met Studentenservice.