Maak kennis met deze master

Wil je meer weten over dit masterprogramma? Op deze pagina vind je informatie over de volgende Master's Open Day, testimonials van het afnemend werkveld en student én maak je kennis met je docententeam.

Master's Open Day

Je bent van harte welkom op onze Master's Open Day in oktober of februari. Je krijgt dan alle gelegenheid je te laten informeren over de verschillende masteropleidingen die Rechtsgeleerdheid aanbiedt. Het programma bestaat uit presentaties over de specifieke masters en een informatiemarkt, waar je docenten, studenten, en studieadviseurs persoonlijk kunt spreken over de inhoud van de masterprogramma’s en de beroepsperspectieven.

Volgende Master's Open Day

De volgende Master's Open Day is op woensdag 11 oktober. Meer informatie vind je op deze pagina. Klik op onderstaande button om een e-mail te ontvangen wanneer de aanmeldingen openen. 

Herinner mij

Aandacht voor het Nederlandse en Europese arbeidsrecht

Autoriteiten in dit vakgebied

Het onderwijs in dit masterprogramma wordt gegeven door toonaangevende docenten, die naast hun onderwijs vaak ook buiten de universiteit in de praktijk werkzaam zijn. Mede hierdoor staat de master ook in voortdurende wisselwerking met de praktijk. Docenten die aan deze master zijn verbonden zijn: als hoogleraar Frans Pennings, en als docenten Sonja Bekker, Susanne Heeger, Ivo van der Helm, Nataschja Hummel, Albertine Veldman en Marize Verhagen.