Young Innovators

Wil jij meer uit je studie halen? De Universiteit Utrecht biedt het interdisciplinaire programma Young Innovators aan voor creatieve en ambitieuze studenten die hun academische vaardigheden graag inzetten voor het algemene welzijn van de samenleving.

Persoonlijk leiderschap en sociale innovatie

Als Young Innovator ontwikkel je persoonlijk leiderschap, innovatievaardigheden en word je bewust gemaakt van vraagstukken rond verantwoordelijkheid en ethiek. Je werkt aan maatschappelijke uitdagingen, zoals duurzame huisvesting voor vluchtelingen, voedselverspilling, hoe je een stad veiliger maakt door kunst, toegankelijke medicijnen en nog veel meer. Samen met een interdisciplinair team van studenten en inspirerende sessies met coaches en experts werk je een heel jaar aan projecten om van de wereld een betere plek te maken.

Young Innovators is een honours programma van 15 EC, dat je volgt naast je reguliere masteropleiding. Het programma is bedoeld voor alle UU masterstudenten.

Meer informatie

Benieuwd naar de ingangseisen of wil je meer informatie over de aanmelding en selectie van Young Innovators? Alle informatie vind je op uu.nl/younginnovators