Als professional of leidinggevende bent u nooit uitgeleerd. Maatschappelijke ontwikkelingen, nieuwe wetten en organisatorische veranderingen vragen om nieuwe kennis en ervaring. De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie biedt een breed scala aan opleidingen naast uw werk. Als professional kunt u uw academische kennis uitbreiden of verdiepen in onze executive programma’s en executive masters. Bovendien leert u deze kennis toe te passen in uw eigen werksituatie.

Actueel

Erik Stam
28 juni 2018
Column van prof. dr. Erik Stam over ecosystemen voor ondernemerschap.
Paul Adriaanse
28 juni 2018
Column van drs. Paul Adriaanse over het leerproces van de professional.
Erik Stam, Entrepreneurial Ecosystems
7 juni 2018
Nieuwe data en manieren om de kwaliteit van het regionale ecosysteem te bepalen levert nieuwe inzichten voor beleid.

Pagina's

RSS

Agenda

30
aug
30 augustus 2018 15:00 - 20:00
Welke (f)actoren maken productief ondernemerschap mogelijk binnen uw regio?
2
okt
2 oktober 2018 10:00 - 16:30
Wat is mijn rol als ambtenaar ten opzichte van de politieke bestuurders en volksvertegenwoordigers? Hoe ga ik om met alle actoren in het politieke krachtenveld?
1
nov
1 november 2018 09:00 - 17:00
Welke mogelijkheden hebben gemeenten, provincies en waterschappen om samen te werken met andere overheden? En hoe geeft u samenwerking succesvol vorm?
RSS
Ik denk met plezier terug aan mijn studietijd en heb nog vaak contact met mijn studiegenoten. De studie heeft mijn huidige functie en mijzelf verrijkt en verbreed; ik pak nu veel sneller de adviesrol en laat van me horen.
deelnemer executive master Bestuur en beleid voor professionals