Leiderschap in Cultuur Brabant (LinC Brabant)

Leiderschap in Cultuur Brabant (LinC Brabant) is een eenjarig leerprogramma voor professionals uit de culturele sector, die werkzaam zijn binnen de provincie Brabant en willen groeien in hun leiderschap. Binnen het programma werken we intensief aan thema's als persoonlijk leiderschap, waardecreatie en impact, innovatie en verandering; waarbij we de verbinding maken van het culturele veld naar de samenleving in al haar facetten.

• Start: nader te bepalen
  • Locatie: Brabant
  • Kosten: € 3.000,- (eigen bijdrage)

Programmateam

Samenwerking

De uitvoering van het programma is in handen van het Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) in samenwerking met Breda University of Applied SciencesTilburg UniversityBrabant C en Kunstloc Brabant.
LinC Brabant wordt mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van Brabant C en Kunstloc Brabant.

Doelgroep

Je hebt minimaal vier jaar relevante werkervaring en je wilt je skills op het gebied van zakelijk leiderschap ontwikkelen. Je werkt in de culturele sector binnen de provincie Brabant of wil graag een carrièreswitch maken naar het culturele veld. Je hebt de ambitie en potentie om de sector te veranderen en vernieuwen door er actief aan bij te dragen. Je hebt een hbo- of universitaire opleiding gedaan of hebt een vergelijkbaar denk- en werkniveau. Lees meer over de toelatingsvoorwaarden.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met Chantal Besson via LinC@uu.nl of 06-18617404. Wij helpen je graag!