Masterclass Ombudsfunctionaris in breed perspectief

  • Een (interne of externe) ombudsfunctie is een waardevolle functie om de relatie tussen de organisatie en de mensen om wie het gaat te herstellen en hiervan te leren. In deze masterclass voor ervaren en geïnteresseerde professionals, staat het leren met en zeker het leren van elkaar centraal. Door met elkaar in gesprek te gaan over de verschillende dilemma’s en uitdagingen, wordt de ombudsfunctie in al zijn facetten verder uitgediept. 

  • "Ombudswerk van groot belang voor het bereiken van een rechtvaardige oplossing."

  • Start: mei 2021
  • Kosten: € 2.250,-

Een telefonische intake met de programmacoördinator vormt onderdeel van de aanmeldingsprocedure voor deze masterclass. 

Aanmelden

Programmacoördinator

Dr. Carla Goosen MDR 

Doelgroep

De masterclass is ontwikkeld voor professionals met geruime, relevante werkervaring (+/- 10 jaar) vanuit klachtenfuncties, HRM, rechtsbijstand, mediation, advocatuur, vertrouwenswerk of managementfuncties die interesse hebben in en willen reflecteren op de (mogelijke) waarde van een ombudsfunctie. Gelet op het strategische karakter van deze masterclass wordt van deelnemers een actieve en betrokken houding verwacht. 

Docenten

Gastsprekers en verder dr. Yvonne van der Vlugt, dr. Leo Klijn dr. Paul Herfs en dr. Carla Goosen MDR.

Meer informatie

Vragen?

Heeft u vragen (over aanmelding voor deze opleiding)? Neem contact met ons op via Executiveonderwijs.REBO@uu.nl of via 030 253 8777. Wij helpen u graag: