Contact en aanmelden Leiderschap in Cultuur Zakelijk (LinC Z)

Doelgroep

Zakelijk leiders die zich op het thema leiderschap willen professionaliseren, die tijd en energie willen stoppen in het volgen van het programma en bereid zijn tot het delen van hun werksituaties en netwerk, zijn van harte welkom om zich aan te melden voor LinC Z.

Ervaring en motivatie

Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring en je wilt je skills op het gebied van leiderschap ontwikkelen. Je werkt in de culturele sector en hebt de ambitie en potentie om de sector te veranderen en vernieuwen door er actief aan bij te dragen. Je hebt een hbo- of universitaire opleiding gedaan of hebt een vergelijkbaar denk- en werkniveau. Daarnaast:

  • Heb je een brandende motivatie om het leerprogramma te willen volgen;
  • Sta je open en ben je bereid om te leren, om standpunten, meningen en andere mentale modellen ter discussie te stellen, je handelingsrepertoire uit te breiden en ben je bereid om nieuwe werk- en denkwijzen uit te proberen;
  • Wil je in je eigen ontwikkeling en die van de culturele sector investeren en ben je hiervoor bereid om genereus om te gaan met je netwerk en diensten;
  • Beschik je over de creativiteit en het innovatieve vermogen om buiten de grenzen van je eigen werkcontext en vraagstukken te kijken;
  • Heb je voldoende tijd om het programma te volgen (reken op ongeveer halve dag per week) en ben je aanwezig bij de verplichte bijeenkomsten.

Intakeprocedure

Vooraf vindt een gezamenlijk intakegesprek plaats, om te kijken of het programma aansluit op jouw ervaring en opleidingswensen. Op basis van de intakegesprekken wordt een zo divers mogelijke groep van maximaal 20 deelnemers samengesteld. Definitieve inschrijving volgt daarna.

De intakegesprekken vinden plaats op 28, 29 en 30 juni 2023. Je kunt zelf kiezen of je dit gesprek liever fysiek of online voert.

Kosten

Middels diverse individuele arrangementen kan het mogelijk zijn een deel van de kosten vergoed te krijgen, bijvoorbeeld via Werktuig PPO, je eigen gemeente of lokale fondsen.

Certificaat

Bij een succesvolle afronding van het programma ontvang je een certificaat van de Universiteit Utrecht.

Aanmelddeadline

Aanmelden kon tot en met zondag 11 juni 2023. Aanmeldingen zijn inmiddels gesloten.

Houd mij op de hoogte van volgende edities

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met Wiebke de Jongh via LinC@uu.nl of 06-18509743. Wij helpen je graag!