Leiderschap in Cultuur Zakelijk (LinC Z)

Het vak van zakelijk leider heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld en tegelijkertijd is het een containerbegrip voor uiteenlopende thema’s, kennis en vaardigheden. Dé zakelijk leider bestaat niet en dat is dan ook de reden dat we een leerprogramma hebben ontwikkeld waarbij de context, leerbehoeften en ontwikkeldoelen van de deelnemers het uitgangspunt zijn: LinC Z.

LinC Z (Leiderschap in Cultuur Zakelijk) is daarmee het leerprogramma voor zakelijk leiders binnen de culturele sector. LinC Z hebben we speciaal ontwikkeld voor zakelijk leiders in de breedste zin van het woord: binnen het programma willen we binnen 10 maanden een gemêleerde en gevarieerde groep (divers in leeftijd, kennis en ervaring) van 10 tot 15 zakelijk leiders begeleiden om hun leiderschap verder te ontdekken en ontwikkelen. 

  • Start: voorjaar 2020
  • Locatie: Utrecht
  • Kosten: € 2.600,- (eigen bijdrage, betaling in termijnen is mogelijk)

Aanmelden voor LinC Z kan tot 9 maart 2020. 

Voorlichtingsbijeenkomst

Meer weten over het programma of kennismaken met de organisatoren? Bezoek op dinsdag 25 februari van 15:00 tot 17:00 uur de voorlichtingsbijeenkomst bij het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO), Bijlhouwerstraat 6, Utrecht. Aanmelding voor deze bijeenkomst graag via een e-mail naar linc@uu.nl

Programmateam

Doelgroep

Zakelijk leiders die zich op het thema leiderschap willen professionaliseren, die tijd en energie willen stoppen in het volgen van het programma en bereid zijn tot het delen van hun werksituaties en netwerk, zijn van harte welkom om zich aan te melden voor LinC Z.

Meer informatie

Vragen?

Heb je nog vragen over je aanmelding of andere zaken? Neem vrijblijvend contact met ons op via LinC@uu.nl of bel naar 030-2538971 (departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap - USBO).  Wij helpen je graag.