Leiderschap in Cultuur Zakelijk (LinC Z)

LinC Logo

Het vak van zakelijk leider heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld en tegelijkertijd is het een containerbegrip voor uiteenlopende thema’s, kennis en vaardigheden. Dé zakelijk leider bestaat niet en dat is dan ook de reden dat we een leerprogramma hebben ontwikkeld waarbij de context, leerbehoeften en ontwikkeldoelen van de deelnemers het uitgangspunt zijn: LinC Z.

LinC Z is daarmee het leerprogramma voor zakelijk leiders binnen de culturele sector. LinC Z hebben we speciaal ontwikkeld voor zakelijk leiders in de breedste zin van het woord: binnen het programma willen we binnen zes maanden een gemêleerde en gevarieerde groep (divers in leeftijd, kennis en ervaring) van maximaal 20 zakelijk leiders begeleiden om hun leiderschap verder te ontdekken en ontwikkelen. 
 

  • Start: 19 september 2023
  • Locatie: Utrecht 
  • Kosten: € 3095,-*

* Middels diverse individuele arrangementen kan het mogelijk zijn een deel van de kostprijs vergoed te krijgen, bijvoorbeeld via Werktuig PPO, je eigen gemeente of lokale fondsen.

Interesse

Programmateam

Doelgroep

Zakelijk leiders die zich op het thema leiderschap willen professionaliseren, die tijd en energie willen stoppen in het volgen van het programma en bereid zijn tot het delen van hun werksituaties en netwerk, zijn van harte welkom om zich aan te melden voor LinC Z.

Meer informatie

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met Wiebke de Jong via LinC@uu.nl of 06-18509743. Wij helpen je graag!