Contact en aanmelden Leiderschap in Cultuur Utrecht

LinC Utrecht wordt uitgevoerd door Universiteit Utrecht (USBO). Partners van LinC Utrecht zijn: het K.F. Hein Fonds, de provincie Utrecht, de gemeente Amersfoort en de gemeente Utrecht.

Doelgroep

Je hebt minimaal vier jaar relevante werkervaring en je wilt je skills op het gebied van leiderschap ontwikkelen. Je werkt in de culturele sector binnen de provincie Utrecht en hebt de ambitie en potentie om de sector te veranderen en vernieuwen door er actief aan bij te dragen. Je hebt een HBO of universitaire opleiding gedaan of hebt een vergelijkbaar denk- en werkniveau. Daarnaast:
 

  • Heb je een brandende motivatie om het leerprogramma te willen volgen;
  • Sta je open en ben je bereid om te leren, om standpunten, meningen en andere mentale modellen ter discussie te stellen, je handelingsrepertoire uit te breiden en ben je bereid om nieuwe werk- en denkwijzen uit te proberen;
  • Wil je in je eigen ontwikkeling en die van de culturele sector investeren en ben je hiervoor bereid om genereus om te gaan met je netwerk en diensten;
  • Beschik je over de creativiteit en het innovatieve vermogen om buiten de grenzen van je eigen werkcontext en vraagstukken te kijken;
  • Heb je voldoende tijd om het programma te volgen (reken op ongeveer één dag per week) en ben je aanwezig bij de verplichte bijeenkomsten.

Bij de selectie van de groep streven we naar een zo divers mogelijke samenstelling.

Voorlichtingsbijeenkomst

Meer weten over het programma of kennismaken met de organisatoren? Bezoek op donderdag 9 mei van 13:00 tot 15:00 uur de voorlichtingsbijeenkomst van het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO), Bijlhouwerstraat 6, Utrecht.

Aanmelden

De aanmelding voor LinC Utrecht loopt tot 1 juni 2019. Na aanmelding ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek met de programmaleiding. Deze gesprekken vinden plaats op 12, 13, 26 en 27 juni 2019. Op basis van de gesprekken wordt een zo divers mogelijke groep van 20 deelnemers samengesteld. 

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via LinCUtrecht@uu.nl of bel naar 030-2538971 (departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap - USBO). Wij helpen je graag.