Leiderschap in Cultuur Utrecht (LinC Utrecht)

Fotograaf: Maarten Nauw/CC BY

Leiderschap in Cultuur Utrecht (LinC Utrecht) is een eenjarig leerprogramma voor professionals uit de culturele sector, die werkzaam zijn binnen de provincie Utrecht en willen groeien in hun leiderschap. Het executive programma is een spin-off van het landelijke programma LinC en wordt uitgevoerd door Universiteit Utrecht (USBO). Partners van LinC Utrecht zijn: het K.F. Hein Fonds, de provincie Utrecht, de gemeente Amersfoort en de gemeente Utrecht. Deelnemers aan LinC Utrecht buigen zich over actuele vraagstukken die van invloed zijn op het culturele veld en gaan aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. LinC Utrecht richt zich daarnaast op het creëren van een Utrechts netwerk van talentvolle, innovatieve leiders van de toekomst.

• Start: najaar 2019
  • Locatie: Utrecht
  • Kosten: € 2.600,- (eigen bijdrage, betaling in termijnen is mogelijk)

Aanmelden

De aanmelding voor LinC Utrecht loopt tot 1 juni 2019. Na aanmelding ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek met de programmaleiding. Deze gesprekken vinden plaats op 12, 13, 26 en 27 juni 2019. Op basis van de gesprekken wordt een zo divers mogelijke groep van 20 deelnemers samengesteld.

Programmateam

Doelgroep

Professionals (met vier jaar relevante werkervaring) die werkzaam zijn in de culturele sector in de provincie Utrecht en een hbo of universitaire opleiding of vergelijkbaar denk- en werkniveau hebben.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via LinCUtrecht@uu.nl of bel naar 030-2538971 (departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap - USBO).  Wij helpen je graag.