Leiderschap in Cultuur Utrecht (LinC Utrecht)

Fotograaf: Maarten Nauw/CC BY

Leiderschap in Cultuur Utrecht (LinC Utrecht) is een eenjarig leerprogramma voor professionals uit de culturele sector, die werkzaam zijn binnen de provincie Utrecht en willen groeien in hun leiderschap. Het executive programma is een spin-off van het landelijke programma LinC en wordt uitgevoerd door Universiteit Utrecht (USBO) en Het Huis Utrecht. Partners van LinC Utrecht zijn: het K.F. Hein Fonds, de provincie Utrecht, de gemeente Amersfoort en de gemeente Utrecht. Deelnemers aan LinC Utrecht buigen zich over actuele vraagstukken die van invloed zijn op het culturele veld en gaan aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. LinC Utrecht richt zich daarnaast op het creëren van een Utrechts netwerk van talentvolle, innovatieve leiders van de toekomst.

• Start: oktober 2018
  • Locatie: Utrecht
  • Kosten: € 2.600,- (eigen bijdrage, betaling in termijnen is mogelijk)

Aanmelden

De aanmelding voor LinC Utrecht is gesloten. Het programma biedt plaats aan 20 deelnemers. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 11 en 18 juni 2018.

Maak kennis met LinC Utrecht

Wat houdt programma van LinC Utrecht in?

Programmacoördinatoren

Doelgroep

Professionals (met vier jaar relevante werkervaring) die werkzaam zijn in de culturele sector in de provincie Utrecht en een hbo of universitaire opleiding of vergelijkbaar denk- en werkniveau hebben.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag: