Leiderschap in Cultuur Utrecht (LinC Utrecht)

Fotograaf: Maarten Nauw/CC BY

Leiderschap in Cultuur Utrecht (LinC Utrecht) is een eenjarig programma voor professionals uit de culturele sector, die werkzaam zijn binnen de provincie Utrecht en willen groeien in hun leiderschap. Partners van LinC Utrecht zijn: het K.F. Hein Fonds, de provincie Utrecht, de gemeente Amersfoort en de gemeente Utrecht.

Deelnemers aan LinC Utrecht buigen zich over actuele vraagstukken die van invloed zijn op het culturele veld en gaan aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. LinC Utrecht richt zich daarnaast op het creëren van een Utrechts netwerk van talentvolle, innovatieve leiders van de toekomst.

  • Start: nader te bepalen
  • Locatie: Utrecht
  • Kosten: € 5.000,- (eigen bijdrage)*

* Middels diverse individuele arrangementen kan het mogelijk zijn een deel van de kostprijs vergoed te krijgen, bijvoorbeeld via Werktuig PPO, je eigen gemeente of lokale fondsen.

Programmateam

Samenwerking

De uitvoering van het programma is in handen van het Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO). Partners van LinC Utrecht zijn: het K.F. Hein Fonds, de provincie Utrecht, de gemeente Amersfoort en de gemeente Utrecht. 

Doelgroep

Professionals met vier jaar relevante werkervaring, die werkzaam zijn in de culturele sector in de provincie Utrecht en een hbo- of universitaire opleiding of vergelijkbaar denk- en werkniveau hebben.

Meer informatie

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op met Wiebke de Jongh via LinC@uu.nl of 06-18509743. Wij helpen je graag.