Leiderschap in Cultuur Zeeland Brabant (LinC ZeeBra)

Leiderschap in Cultuur Zeeland en Brabant (LinC ZeeBra) is een eenjarig leerprogramma voor professionals uit de culturele sector, die werkzaam zijn binnen de provincies Zeeland en Noord-Brabant en zich verder willen ontwikkelen tot innovatieve (zakelijk) leiders. Binnen het programma werken we intensief aan thema’s als persoonlijk leiderschap, waardecreatie en impact, innovatie en verandering; waarbij we de verbinding maken van het culturele veld naar de samenleving in al haar facetten.

 

  • Start: september 2023
  • Locatie: Verschillende locaties in Zeeland en Noord-Brabant. 
  • Kosten: € 3.000,- (eigen bijdrage)
Houd me op de hoogte

Programmateam

Doelgroep

De deelnemers aan LinC ZeeBra zijn werkzaam aan de zakelijke kant van de culturele sector binnen de provincies Zeeland en Noord-Brabant. Ze hebben de ambitie en potentie om de sector te veranderen en vernieuwen door er actief aan bij te dragen. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen de verschillende disciplines binnen het culturele veld. Juist de rijkheid aan diversiteit is een meerwaarde en draagt bij aan een breed en leerzaam traject voor de deelnemers en versterking van het netwerk.

Gezien het interactieve karakter van het traject kunnen in totaal maximaal 20 deelnemers per leergang deelnemen: 10 uit Zeeland en 10 uit Noord-Brabant. Dit om oog te kunnen blijven houden voor het persoonlijke leren en ontwikkelen en hierop gerichte feedback te kunnen geven. Lees meer over de toelatingsvoorwaarden.

Samenwerking

De uitvoering van het programma is in handen van het Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) van de Universiteit Utrecht. Het programma wordt financieel mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland, Cultuurkwadraat en Kunstloc Brabant, in samenwerking met Brabant C.

Meer informatie

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met Wiebke de Jongh via LinC@uu.nl of 06-185 097 43. Wij helpen je graag!