Contact en aanmelden Leiderschap in Cultuur Lage Landen

Het programma LinC Lage Landen is een intensieve deeltijdopleiding en duurt een academisch jaar. Van deelnemers wordt verwacht dat zij op toonaangevende posities binnen de culturele sector in Vlaanderen/Nederland werkzaam zijn, minimaal vijf jaar relevante werkervaring meenemen en over een sterke motivatie beschikken.

Financieringsmogelijkheden

De kostprijs voor deelname aan LinC Lage Landen bedraagt €10.000,-. Middels diverse individuele arrangementen kan het mogelijk zijn een deel van dit bedrag vergoed te krijgen. Vanuit OC&W wordt een nieuw scholingsfonds voor de cultuursector opgericht. Het Sociaal Fonds voor de Podiumkunsten kent ook scholingsbudget. Betalen in termijnen is mogelijk en LinC komt ook in aanmerking voor een cultuurlening via Cultuur+Ondernemen.

Organisatie

Het executive programma LinC Lage Landen wordt uitgevoerd door de Antwerp Management School en de Universiteit Utrecht (USBO).  

Heb je vragen over dit programma? Mail naar linc@uu.nl of bel naar 030-2538971 (departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap - USBO).  Wij helpen je graag.