Contact en aanmelden Leiderschap in Cultuur Artistiek (LinC A)

Doelgroep

Artistiek leiders, makers, en andere professionals in de culturele en creatieve sector die verder willen professionaliseren, die verdiepende kennis willen opdoen over artistieke processen en leiderschap ten behoeve van hun werk, die willen investeren in het volgen van het programma, en bereid zijn tot het delen van zowel hun kennis en filosofisch gereedschap, als ervaringen, werksituaties en netwerk zijn van harte welkom om zich aan te melden voor LinC A. 

Ervaring en motivatie

Als deelnemer aan LinC A:

  • Heb je een brandende motivatie om het leerprogramma te willen volgen;
  • Sta je open voor en ben je bereid om te leren, om standpunten, meningen en andere mentale modellen ter discussie te stellen, je handelingsrepertoire uit te breiden en ben je bereid om nieuwe werk- en denkwijzen uit te proberen;
  • Wil je in je eigen ontwikkeling en die van de culturele en creatieve sector investeren en ben je hiervoor bereid om genereus om te gaan met je netwerk en diensten;
  • Beschik je over de creativiteit en het innovatieve vermogen om buiten de grenzen van je eigen werkcontext en vraagstukken te kijken; 
  • Heb je voldoende tijd om het programma te volgen (reken op ongeveer 4 uur per week) en ben je aanwezig bij de verplichte bijeenkomsten.

LinC A bestaat uit 15 - 20 deelnemers. Bij de selectie van de groep streven we naar een zo divers mogelijke samenstelling.

Aanmelden

Netwerk

LinC A is onderdeel van een serie internationale, landelijke en regionale LinC-edities. Alumni van het programma kunnen lid worden van Club LinC, de alumnivereniging die het netwerk onderhoudt en diverse activiteiten voor haar leden organiseert.

Vragen?

Heb je nog vragen over je aanmelding of andere zaken? Neem vrijblijvend contact met ons op via LinC@uu.nl of bel naar 030-2538971 (departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap - USBO). Wij helpen je graag.