Testimonials Inside Dynamics in Organisations

Ervaringen van deelnemers met Coaching en Consulting in Context, de voorganger van het postacademische executive programma Inside Dynamics in Organisations.

Executive (team)coach en ondernemer

"Als executive coach ben ik direct aan de slag gegaan met het werken in het hier en nu en omarm ik de werkwijze. Dat het effect heeft, zie ik terug bij mijn cliënten en bij mijzelf. Ik voel mij als coach comfortabeler in gesprekken, verdraag ook de ingewikkelde gesprekken en ben minder degene die aan het werk is."

Managing partner bureau voor interim-management

"Handle with care; het is een verrijking en cadeautje voor jezelf. 'The heritage' gaat ver terug; je werkt in de opleiding met heel bijzondere mensen. Je leert vaardigheden, doet aan introspectie, verwerft inhoudelijke kennis en krijgt daarmee de mogelijkheid een soort 'derde oog' te ontwikkelen".

Directeur, coach, consultant, voormalig partner van een organisatieadviesbureau

 "Ik wilde een nieuw referentiekader én een kwaliteitsgarantie, dat ik ook kan legitimeren vanuit welk kader ik werk; er zijn zoveel coaches en consultants. Dit is de beste opleiding en dat vind ik nog steeds".

Coach, consultant, voormalig manager bij een werving en selectiebureau

"De titel van mijn casestudy is 'never stop exploring.' Deze opleiding is een geschenk voor iedereen die meer (zelf)inzicht wil creëren. De steeds complexere wereld waarin we leven vraagt multidisciplinaire invalshoek; dat biedt deze opleiding. Dus deze opleiding is ook zeker interessant voor leidinggevenden in complexe organisaties".

Senior organisatieadviseur bij een grote maatschappelijke dienstverlener

"Het is logisch dat dit een goede opleiding is voor consultants en coaches, maar ik zou het met name ook willen aanbevelen bij leidinggevenden. Deze opleiding leert je zowel in- als uit te zoomen op processen in en tussen mensen".

HR manager bij een universiteit

"Ik heb een heel ander grammatica geleerd. Het heeft me handvatten gegeven om te analyseren. Ik gebruik het dagelijks; de supervisie heeft me geleerd hoe ik vorm kon geven aan mijn rol als coach binnen de eigen organisatie".