Coaching en Consulting in Context

Het executive programma Coaching en Consulting in Context biedt kennis en kunde, theorie en praktijk van het werken met onbewuste dynamiek in organisaties. Deelnemers leren creatief, doelgericht en professioneel begeleiding te bieden, met inzicht in de emotionele beleving van de werkplek van degenen die zij begeleiden. U vergaart kennis over en ontwikkelt competenties in het werken met onbewuste processen in organisaties. 
 

"Werken met wat er onder de oppervlakte gebeurt"

- Drs. Martijn van der Spek

  • Data: februari 2020
  • Duur: 1 of 2 jaar
  • Locatie: Utrecht

Let op: Vanaf aankomende editie krijgt het programma Coaching en Consulting in Context een nieuwe vorm. Het programma, dat momenteel twee jaar duurt zal in de nieuwe vorm uit twee delen bestaan:

  • Een startprogramma van een jaar, dat afgesloten kan worden met een certificaat (fundamentals): start januari 2020;
  • Een optioneel vervolgprogramma van een jaar, dat ook afgesloten kan worden met een certificaat (proficiency). 

Lees het nieuwsbericht voor meer info.

Programmacoördinator

Doelgroep

Deze executive leergang is speciaal ontwikkeld voor coaches, organisatieadviseurs, managementconsultants, managers, trainers en professionals op het vlak van Management Development en Organization Development.

 

Meer informatie

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een afspraak te maken voor een intakegesprek via Inge Brinkman. In dit wederzijdse intakegesprek met de programmaleiding bepalen we samen of u beschikt over de benodigde kennis en werkervaring en of het programma goed aansluit op uw opleidingswensen. 

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag: