Coaching en Consulting in Context

Het executive programma Coaching en Consulting in Context biedt kennis en kunde, theorie en praktijk van het werken met onbewuste dynamiek in organisaties. Deelnemers leren creatief, doelgericht en professioneel begeleiding te bieden, met inzicht in de emotionele beleving van de werkplek van degenen die zij begeleiden. U vergaart kennis over en ontwikkelt competenties in het werken met onbewuste processen in organisaties. 
 

"Werken met wat er onder de oppervlakte gebeurt"

- Drs. Martijn van der Spek

  • Data: najaar 2019
  • Duur: 2 jaar
  • Locatie: Utrecht
  • Kosten: € 24.500,- (onder voorbehoud, BTW-vrij, inclusief onderwijskosten, studiemateriaal, begeleiding, accommodatie en catering, exclusief kosten deelname Group Relations-conferentie en individuele supervisie)

Programmacoördinator

Doelgroep

Deze executive leergang is speciaal ontwikkeld voor coaches, organisatieadviseurs, managementconsultants, managers, trainers en professionals op het vlak van Management Development en Organization Development.

 

Meer informatie

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een afspraak te maken voor een intakegesprek via Inge Brinkman. In dit wederzijdse intakegesprek met de programmaleiding bepalen we samen of u beschikt over de benodigde kennis en werkervaring en of het programma goed aansluit op uw opleidingswensen. 

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag: