Contact en aanmelden Bestuur en beleid voor professionals

Als je voldoet aan de toelatingseisen kun je je aanmelden voor de executive master Bestuur en beleid voor professionals door het online aanmeldformulier volledig in te vullen. Daarna vindt een wederzijds oriënterend gesprek plaats. 

In dit oriëntatiegesprek stelt de programmacoördinator vast of je beschikt over de vereiste kennis en ervaring en kun je nader kennismaken met de master. Als je in aanmerking komt voor deelname, krijg je spoedig na het gesprek de uitnodiging om je formeel in te schrijven.

Het maximum aantal deelnemers is 22. Plaatsing geschiedt op volgorde van aanmelding voor de eerste twaalf plaatsen. De overige plaatsen worden toegewezen op basis van de gewenste variatie in de samenstelling van de groep. Wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt, worden geen gesprekken meer gehouden. Inschrijving is in principe mogelijk tot een maand voor de start van het programma. De master start eens in de twee jaar.

Aanmelden

Vragen over toelating en aanmelding?

Neem contact op met project-assistent Hanneke Plugge via OvP.binnenstad@uu.nl of 030 253 8101 (algemeen nummer). We helpen u graag.

Inhoudelijke vragen?

Neem contact op met de programmacoördinator: