Over ons executive onderwijs

Als professional of leidinggevende bent u nooit uitgeleerd. Maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Met het Executive onderwijs van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie kunt u uw academische kennis verdiepen en leren toepassen in uw werk.

Wij bieden volledige masterprogramma's aan en kortere executive programma's, zoals masterclasses. Onze onderwijsprogramma's voor professionals zijn zo ontwikkeld dat ze goed zijn te combineren met een baan.

Interdisciplinair

Onze faculteit combineert academische kennis op het gebied van rechtsgeleerdheid, economie en bestuurskunde. Veel van onze opleidingen hebben dan ook een interdisciplinaire opzet. 

Ons aanbod  bevat onder meer de opleidingen voor professionals die de departementen Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) en Rechtsgeleerdheid al jarenlang verzorgen.

Academisch onderwijs gekoppeld aan werkervaring

Individuele leerdoelen, collectief leren, kleinschaligheid, betrokkenheid, zelfinzicht én zelfreflectie. Dat zijn de elementen waarmee het Executive onderwijs van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie zich onderscheidt. Wij koppelen uw persoonlijke werkervaring aan ons academische onderwijs.

Partnerschap

Executive onderwijs Recht, Economie, Bestuur en Organisatie is partner in het Centre for Academic Teaching (CAT)

Meer informatie

We bieden onze cursisten handvatten om na te denken over hun werk en organisatie. Zij doen dat aan de hand van hun eigen casus, die centraal staat in elke cursus. Verwerving van de nieuwste wetenschappelijke inzichten speelt een belangrijke rol, maar daar houdt het niet op. Kennisoverdracht staat altijd in het teken van de persoonlijke context en ervaring.