Master Management van publieke vraagstukken

De executive master Management van publieke vraagstukken is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden in de non-profitsector. In dit geaccrediteerde masterprogramma worden theoretische inzichten vertaald naar je eigen werksituatie. Je leert om uitdagingen van organisaties met een publieke functie te herkennen en te vertalen naar betekenisvolle veranderaanpakken.

"Complexiteit is niet iets wat je oplost, maar naar je hand zetten dat lukt wel"

- Drs. Gerolf Pikker

Voorlichtingsavond 18 april 2023

Meer weten over dit masterprogramma? Op dinsdag 18 april 2023 organiseren we een voorlichtingsavond voor professionals. Meer informatie en aanmelden

  • Duur: 2 jaar (in 1 jaar mogelijk)
  • Start: 7 september 2023
  • Titel: Master of Science (MSc)
  • Kosten: € 29.950
  • Locatie: Utrecht

 

Download brochure
Aanmelden

Doelgroep

Deze executive master is bedoeld voor ervaren leidinggevenden (bestuurders, directeuren en managers), (senior)beleidsmedewerkers en adviseurs van organisaties met een publieke functie.

Modulair programma

Het programma van de master bestaat uit zes modules, een persoonlijk ontwikkeltraject en een afstudeeronderzoek. Door de flexibele modulaire opzet kun je zelf bepalen wanneer je start en in welke volgorde je de onderdelen volgt. Ook heb je de mogelijkheid om de master versneld binnen 1 jaar af te ronden.

Meer informatie

Aanmelden

Interesse in deze master? Meld je aan voor een oriënterend intakegesprek. 

In het wederzijdse intakegesprek stelt de programmacoördinator samen met jou vast of jouw kennis, ervaring en wensen aansluiten bij de master Management van publieke vraagstukken.

Programmacoördinatoren

Vragen?

Neem gerust contact op met Hanneke Plugge via OvP.binnenstad@uu.nl of 06-537 255 12. Wij helpen je graag.