Departementsblad BioSCOPE

Emailadres hoofdredacteur Judith Korhorn: 
bio-scope@uu.nl

De BioSCOPE
BioSCOPE is het departementale nieuwsblad van de opleiding Biologie. Via dit blad kan een docent, medezeggenschapsorgaan, bestuurslid of andere medewerker van het departement de uitgebreide lezersgroep van BioSCOPE bereiken met zijn of haar bericht.
In het blad vind je interviews met interessante medewerkers / docenten / studenten / onderzoekers etc. van Biologie in Utrecht. Het kan gaan om het in de wacht slepen van onderzoeksprijzen, een studie in het buitenland, een discussieonderwerp of puur om diens alledaagse bezigheden. 
Het grootste gedeelte van het blad wordt echter gevuld met reportages en nieuwsberichten over biologie-gerelateerde onderwerpen als het klimaat, dieren, planten, genetica, etcetera. Dit maakt het voor iedereen met interesse voor biologie een waardevol blad om te lezen!
De laatste zes pagina's van elke editie worden gevuld met verslagen van activiteiten en andere berichten van de Utrechtse Biologen Vereniging (UBV). 
De BioSCOPE wordt met een oplage van 500 nummers per maand verspreid onder alle medewerkers en studenten van Biologie. 
De BioSCOPE heeft verschillende verspreidingsbakken op de Uithof (Kruyt-receptie, Went-receptie en UBV-kamer) waar je gratis een BioSCOPE kunt pakken, zolang de voorraad strekt. 
Daarnaast kun je ook abonnee worden. Kijk voor meer informatie onder de pagina 'informatie'.