Word Vriend en help de Botanische Tuinen Utrecht!

Een tuin als die van ons verandert voortdurend. Niet alleen de seizoenen hebben hun invloed, maar ook veranderende wetenschappelijke inzichten maken dat er altijd werk aan de winkel is. Bovendien proberen wij de tuin ook voor ons publiek steeds aantrekkelijker te maken, zoals bijvoorbeeld met de toevoeging van de Vogelhut die in maart 2017 werd geopend. We zorgen regelmatig voor nieuwe informatiepanelen, organiseren activiteiten voor kinderen, maken een jaarthema waarbij je als bezoeker steeds weer nieuwe zaken over planten te weten komt en nog veel meer.

De universiteit zorgt voor de basisvoorzieningen maar alle extra's voor bezoekers moeten betaald worden uit publieksinkomsten, externe gelden en donaties.
We kunnen uw (financiële) hulp dan ook goed gebruiken en als vriend heeft u natuurlijk een streepje voor!

Jaardonaties
Vanaf  €15,- per jaar bent u al Steunvriend. Als Steunvriend bent u betrokken bij het wel en wee van de Tuinen maar heeft u geen behoefte aan gratis toegang omdat u bijvoorbeeld al gratis de tuin in kunt of door omstandigheden de Tuinen niet kunt bezoeken. Wij houden u op de hoogte van het reilen en zeilen van de Tuinen en u kunt (tegen kostprijs indien van toepassing) meedoen aan speciale vriendenevenementen zoals een cursus Botanische tekenen of exclusieve rondleidingen. Wij nodigen u bovendien graag uit voor een jaarlijkse Vriendendag. Die is voor 2018 gepland op zaterdag 26 mei.
Daarnaast kunt u tijdens het jaarlijkse Voorjaarsweekend 3 zakjes zaden van planten uit onze eigen tuin uitzoeken (uit 10 soorten, op is op).

Vanaf € 35,- per jaar krijgt u daarnaast een Vriendenkaart die u gedurende openingstijden gratis toegang tot de tuin geeft (kinderen t/m 12 jaar hebben altijd gratis toegang). Wij houden u op de hoogte van het reilen en zeilen van de Tuinen en u kunt (tegen kostprijs indien van toepassing) meedoen aan speciale vriendenevenementen zoals een cursus Botanische tekenen of exclusieve rondleidingen. Wij nodigen u bovendien graag uit voor een jaarlijkse Vriendendag. Die is voor 2018 gepland op zaterdag 26 mei.
Daarnaast kunt u tijdens het jaarlijkse Voorjaarsweekend 3 zakjes zaden van planten uit onze eigen tuin uitzoeken (uit 10 soorten, op is op).

Vanaf € 50,- per jaar krijgt u een Vriendenkaart waarmee u gedurende de openingstijden met twee volwassenen gratis toegang heeft tot de tuin (kinderen t/m 12 jaar hebben altijd gratis toegang). Wij houden u op de hoogte van het reilen en zeilen van de Tuinen en u kunt (tegen kostprijs indien van toepassing) meedoen aan speciale vriendenevenementen zoals een cursus Botanische tekenen of exclusieve rondleidingen. Wij nodigen u bovendien graag uit voor een jaarlijkse Vriendendag. Die is voor 2018 gepland op zaterdag 26 mei.
Daarnaast kunt u tijdens het jaarlijkse Voorjaarsweekend 3 zakjes zaden van planten uit onze eigen tuin uitzoeken (uit 10 soorten, op is op).

U kunt zich hier direct digitaal aanmelden.

NB. Vergeet niet ook het hokje achter de eerste zin aan te klikken, anders kan het formulier niet worden verstuurd.

Eenmalige donaties of meerjarige grote donaties
Liever eenmalig doneren of een aantal jaar een groter bedrag schenken om de Tuinen te steunen? Dat is uiteraard mogelijk. Wilt u graag overleggen over bijvoorbeeld een geoormerkte schenking of de Botanische Tuinen opnemen in uw testament, dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek.
Neem hiervoor even contact op met Akkie Joosse (030-2537787)