Vrienden

Word Vriend en help de Botanische Tuinen Utrecht!

Een tuin verandert voortdurend, zeker een tuin van het formaat van de Botanische Tuinen Utrecht. Niet alleen de seizoenen hebben hun invloed, maar ook veranderende wetenschappelijke inzichten maken dat er altijd werk aan de winkel is. 
De universiteit zorgt voor de basisvoorzieningen en het onderhoud van de Tuinen, maar alle extra's voor bezoekers moeten betaald worden uit publieksinkomsten, externe gelden en donaties.

Mede door de bijdragen van onze Vrienden, zijn er al verschillende belangrijke projecten gerealiseerd. Hier lees je er meer over.

Voordelen Vriendenpas

Als Vriend heb je, naast gratis toegang, diverse voordelen zoals korting op geselecteerde workshops en kun je meedoen aan de Vriendenactiviteiten.

Je kunt kiezen uit twee soorten Vriendschap: Persoonlijke Vriend en Persoonlijke Vriend Plus. Vanaf 2021 kun je geen Steunvriend meer worden. Bestaande Steunvrienden ontvangen geen pas meer maar houden we wel op de hoogte van het reilen en zeilen van de Tuinen.

Word meteen Vriend!

Wil je een bijzonder cadeau geven? Kies dan voor een cadeauvriendschap.
 

NB. Word je ná 1 september Vriend, dan betaal je pas in in het volgende jaar.

Eenmalige donaties of meerjarige grote donaties

Liever eenmalig doneren of een aantal jaar een groter bedrag schenken om de Tuinen te steunen? Dat is uiteraard mogelijk. Kijk hier voor meer informatie over de mogelijkheden. Wil je graag overleggen over bijvoorbeeld een geoormerkte schenking of de Botanische Tuinen opnemen in je testament, dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Neem hiervoor contact op met Akkie Joosse (a.j.joosse@uu.nl, 030-2537787).