Programma Zomeravonden juni 2024

Ontdek de Botanische Tuinen tijdens zonsondergang! De Tuinen zijn iedere donderdagavond in juni open. Normaal zijn het alleen de dieren die genieten van de Tuinen in de schemering. Jij kan dat op de donderdagavonden in juni ook doen. Dwaal door de verstilde Tuinen en geniet van het uitzicht vanaf de top van de Rotstuin. Voor een actievere invulling van de avond laat je je rondleiden of verrijk je jouw kennis over de thema’s evolutie en voedsel.

Op 6 juni en 20 juni bieden we meerdere rondleidingen aan door de Evolutietuin, de Tropische kassen en Fort Hoofddijk.
13 juni thema-avond: deze avond staat het thema Voedsel centraal. Alle foodies zullen watertanden bij de inspirerende verhalen die experts vertellen. Voedsel om over na te denken!
27 juni thema-avond: deze avond verdiep je je in Evolutie van de plantenwereld. Luister en verwonder je over de verhalen van deskundigen. Versterk die ervaring door rond te lopen in de Evolutietuin in aanleg.

Koop je zomeravond programmatickets voor deelname aan de rondleidingen en/of je toegangsticket voor de Botanische Tuinen.

Eten en drinken

Zomeravond in de Botanische Tuinen

Op de Zomeravonden kan je de Botanische Tuinen Universiteit Utrecht bezoeken van 10 tot 21.30 uur.

Wil je vooraf een hapje eten bij Tuincafe Botanica? Reserveer dan een plekje via info@tuincafebotanica.nl en geef aan dat je deelneemt aan het programma.
Het programma start om 19.30 uur. We adviseren daarom uiterlijk om 18.30 uur aan tafel te gaan.

Wil je een to go borreltas bestellen? Mail dan naar info@tuincafebotanica.nl