Scholen

Groepsbezoek scholen en naschoolse opvang

Ook groepen met kinderen via scholen en naschoolse opvang (BSO) zijn uiteraard van harte welkom. Wij gaan er daarbij wel vanuit dat gezorgd wordt voor voldoende begeleiding (1 volwassen begeleider per 5 kinderen). De kinderen hebben gratis toegang, volwassen begeleiders betalen het groepstarief van € 7,- of kunnen een Museumkaart gebruiken voor gratis toegang. Meld u bezoek aan via het aanmeldformulier.

Ook voor groepen van het middelbaar onderwijs verzoeken wij u te zorgen voor voldoende begeleiding en informatie voorafgaande aan de excursie. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang en bij deze groepen betalen de begeleiders het kortingstarief van  € 7,-. Bij groepen met leerlingen ouder dan 12 jaar betalen de leerlingen € 3,50 en de volwassen begeleiders betalen het groepstarief van € 7,- of kunnen een Museumkaart gebruiken voor gratis toegang. Meld u bezoek aan via het aanmeldformulier.

Voor groepen uit de bovenbouw van het basisonderwijs is het lesprogramma 'Wereldplanten, op stap met professor Billenklap!' beschikbaar. Maar u kunt ook een eigen lesprogramma samenstellen.

Wij willen iedereen vragen respectvol met de Tuinen om te gaan.