Verhuur en catering

Verhuur en catering voor feesten en zakelijke bijeenkomsten

De Tuinen bieden een unieke gelegenheid voor feestjes, groot en klein, diners, bruiloften, recepties, familiedagen, presentaties en vergaderingen. Met een kleine groep kunt u prima terecht in het Tuincafé bij de entree, bij een grotere groep ontvangen we u graag in de Serre van de Tropische Kassen. De Tropische Kassen toveren we bij speciale gelegenheden voor u om tot een unieke locatie voor uw feest. Er zijn bovendien verschillende terrassen, zodat u ook buiten kunt genieten van onze culinaire hoogstandjes. Hieronder vind u een beschrijving van de beschikbare ruimtes. Maakt u gerust een afspraak om eens te komen kijken of klik hier om een aanvraag te doen voor (één van) deze ruimtes.

Catering Botanica

Onze huiscateraar is Catering Botanica. Rachel de Groot en Berry Dirven verzorgen niet alleen de (h)eerlijke koffie en lunches in het Tuincafé, maar kunnen ook zorgen voor een groepslunch, high tea of een uitgebreid buffet. Voor al uw wensen maken zij een persoonlijke offerte. Ook serveren zij u met plezier borrelhapjes en tapas. Al hun producten zijn dagvers, biologisch en zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Botanica catering ziet het als een uitdaging uw feest of lunch volledig passend en naar uw wensen in te vullen en denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

Picknickmand

Nieuw is de volle picknickmand die u bij het tuincafé kunt reserveren. Deze is gevuld met allerlei lekkere broodjes, taart, verse sappen, een fles wijn en vers fruit. Verras eens iemand voor een romantische lunch op deze manier of strijk met het gezin ergens in de tuin lekker neer met deze lekkernijen ‘to go’. Vraagt u ernaar bij het tuincafé, daar is ook een cadeaubon te verkrijgen voor deze gevulde picknickmand. Leuk om cadeau te doen! Via de website van Botanica kunt u zelf de mand samenstellen en reserveren: www.tuincafebotanica.nl.

Voor zakelijke klanten

Speciaal voor de zakelijke klant zijn er goede vergadervoorzieningen met een auditorium voor presentaties. Deze Wachendorffzaal is een ruimte in de Tropische Kassen die uitermate geschikt is voor presentaties. Er staan 60 stoelen in rijen en er zijn geen losse tafeltjes. Er zijn een diascherm en internetaansluiting aanwezig. Het is natuurlijk mogelijk het gebruik van deze ruimte met het gebruik van de Serre en eventueel de rest van de Tropische Kassen te combineren.

Een afspraak maken

Tijdens openingstijden kunt u vrijblijvend even binnenlopen in het Tuincafé en naar de diverse mogelijkheden voor catering vragen.
Voor een afspraak over een eerste bezichtiging van de beschikbare ruimtes, kunt u contact opnemen met Rachel de Groot, 06 53538003 of info@tuincafebotanica.nl.
Voor meer informatie over de catering of het reserveren van picknickmanden, kunt u Botanica catering mailen op het volgende adres: info@tuincafebotanica.nl en tijdens openingstijden bereiken op 030 253 1905 / 06 24804888.

Do's en don'ts in de Tuinen

De zorg voor onze natuurlijke leefomgeving ligt ons na aan het hart. Het is daarom niet toegestaan bij fotosessies of feesten gebruik te maken van confetti in de tuin. Confetti is in veel gevallen van kunststof en ook papieren confetti bevat allerlei kleurstoffen die we liever niet in de grond hebben. Vogels en andere kleine dieren kunnen het bovendien verwarren met voedsel met alle gevolgen van dien.
Ook ballonnen hebben we liever niet los in de tuin. Op onze stranden zijn resten van ballonnen inmiddels één van de meest voorkomende vormen van zwerfvuil. Wilt u ze toch graag gebruiken dan vragen we u ze na gebruik op te ruimen (ook als ze geknapt zijn) en bij het afval te gooien.

De zorg voor de natuur dragen we samen.

 

Diner in de hal van het kassencomplex
Diner in de hal van het kassencomplex

Beschikbare ruimtes

In onze Tropische Kassen zijn twee ruimtes die u kunt huren voor bijeenkomsten of een feest. Klik hier als u (één van) deze ruimtes wilt huren.

Botu-serre

De Serre

De Serre is een kasruimte tussen de Subtropische Kas en de Collectiekassen in. Vanuit deze ruimte heeft u een mooi uitzicht op beide kassen.
De Serre is vooral geschikt voor informele bijeenkomsten tot ongeveer 80 mensen. Er staan standaard 16 tafeltjes met stoeltjes. Klik hier als u deze ruimte wilt huren.

Botu serre

Eventueel zijn statafels en tropische parasols te huur. Er is tevens een eenvoudige muziekinstallatie en een microfoon beschikbaar.
U heeft bovendien de beschikking over een aangrenzend, afgeschut privé-terras. Na 16.30 uur kunt u, zonder extra kosten, ook gebruikmaken van de hal van de Tropische Kassen.

Botu-wachendorffzaal

De Wachendorffzaal

De Wachendorffzaal is een te verduisteren ruimte die uitermate geschikt is voor presentaties. Er staan 60 stoelen in rijen en er zijn geen losse tafeltjes. Er is zowel een diascherm als een internetaansluiting aanwezig. Klik hier als u deze ruimte wilt huren.

Tarieven

De kosten voor de huur van de Serre bedragen €75,- per uur; wilt u ook de Wachendorffzaal huren, dan betaalt u oeen toeslag van €50,- per dagdeel. Wilt u de Wachendorffzaal apart huren, dan betaalt u €100,- per dagdeel.
De ruimte(s) dient(en) opgeruimd achtergelaten te worden.

Klik hier als u (één van) deze ruimtes wilt huren.