Atelier Uitgelicht!

Tijdens de expositie Uitgelicht! kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar iedere zondag, tijdens feestdagen en in schoolvakanties terecht in atelier Uitgelicht!

Lang geleden, in het jaar 1699, stapte kunstenares Maria Sybilla Merian op een groot koopvaardijschip voor een reis naar Suriname. Samen met haar jongste dochter wilde ze in dat land planten en insecten bestuderen en tekenen. Het waren alleen zo veel planten dat ze niet alle tekeningen af heeft kunnen maken. Wil jij ons helpen om ze af te maken?

Juf Elke is tijdens Goede Vrijdag, Eerste Paasdag, Tweede Paasdag, 5 t/m 7 mei (meivakantie), Moederdag, Hemelvaart, Eerste Pinksterdag, Tweede Pinksterdag en Vaderdag aanwezig in ‘Atelier Uitgelicht!’ om je te helpen en kijkt met je mee. Hoe zien bladeren er uit? Wat zijn nerven en hoe teken je die? Hiervoor zijn verschillende materialen aanwezig. Is je tekening af? Plak hem dan op ons grote bord en maak kans op een leuke prijs!

Wanneer: iedere zondagmiddag en feestdagen / schoolvakanties tijdens de expositie Uitgelicht! Houd ons Instagram en Facebook in de gaten voor actuele tijden.
Tijd: 12.00 – 16.00 uur
Kosten: € 2,50 tijdens feestdagen en schoolvakanties (inclusief limonade met wat lekkers en toegang tot de Tuinen). Tickets zijn hier verkrijgbaar.
Gratis toegankelijk op zondagen buiten feestdagen en schoolvakanties.
Voor: 6 t/m 12 jaar
Door: Elke Uijtewaal (tijdens feestdagen en schoolvakanties)