* Geannuleerd* Botanisch tekenen en aquarelleren 2021

Botanisch tekenen en aquarelleren

Ontdekt dat botanisch tekenen en/of aquarelleren wat voor je is en wil je een vervolg? Schrijf je in voor deze workshop en ontwikkel je vaardigheden verder onder begeleiding van Marloes Vreeburg.

Je bent bekend met het proces hoe je tot een botanisch werk moet komen (bestuderen, schetsen, overzetten, uitwerken) dus gaan we meteen aan de slag met een onderwerp naar keuze. Onderwerpen zijn aanwezig maar je mag ook eigen materiaal meenemen.

Begeleiding is individueel gericht, dus voor vragen is alle tijd. Indien je thuis al aan de slag bent gegaan na het volgen van een eerdere workshop of cursus botanische tekenen en loop je ergens tegen aan, neem gerust het werk mee zodat we het kunnen bespreken.

Gedurende de dag zullen we ook één of twee oefeningen, gericht op ontwikkeling van specifieke vaardigheden.

De workshop wordt gegeven op maandag 31 mei van 10:00-15:30. Kosten bedragen € 92,50 inclusief toegang, koffie, thee, lunch en papier. De cursus gaat door bij 6 aanmeldingen. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers.

Iedereen werkt met zijn eigen teken- en schildermateriaal. Voor papier wordt gezorgd!

Voor meer informatie of aanmelden voor deze dag graag een mail sturen naar Marloes Vreeburg info@ateliervreeburg.nl.

 

Botanisch kunstenaar Marloes Vreeburg

Na afronding van haar studies Tuin- en Landschapsinrichting (1998) en Biologie (2003), en een korte periode als Junior Docent aan de Universiteit van Utrecht, kwam Marloes Vreeburg terecht in Edinburgh en kon in the Royal Botanical Gardens of Edinburgh gedurende het gehele jaar genieten van de cursussen Botanical art die aldaar werden verzorgd. In 2007 keerde ze terug naar Nederland en, inmiddels verknocht aan het schilderen van bloemen en planten, werd Marloes lid van de Vereniging van Botanisch Kunstenaars Nederland. Haar enthousiasme voor planten en de gedetailleerde manier van werken probeert ze sinds een aantal jaar over te brengen op haar cursisten. Kijk voor meer info op www.ateliervreeburg.nl.