De Buitenhuiskamer voor studenten

Studenten aan picknicktafel bij De Buitenhuiskamer

Vanaf 4 april t/m 30 juni 2022 opent De Buitenhuiskamer in de Botanische Tuinen! Studenten van de Universiteit Utrecht kunnen hier terecht voor spontane ontmoetingen én georganiseerde activiteiten, doordeweeks tussen 10.00-16.00 uur.

Bij lekker weer is er meer dan genoeg ruimte op het gras om te picknicken, te relaxen op zitzakken of om samen aan een opdracht te werken aan picknicktafels. Daarnaast kan je ook terecht in de gezellig aangeklede en overdekte La Tentina om te studeren of voor bijvoorbeeld een workshop. Er is stroom aanwezig om bijvoorbeeld je laptop/tablet/telefoon op te laden of een presentatie te geven wanneer je zelf de beamer en het scherm meeneemt. Ook is er Wi-Fi van Utrecht University!

Route

Je komt binnen bij het Entreegebouw (Budapestlaan 17). Laat daar je studentenkaart zien om gratis entree te krijgen en volg daarna de borden richting de Buitenhuiskamer.

Reserveren

Wil je hier met je studie- of studentenvereniging activiteiten organiseren? Lees de huisregels hieronder goed door. Je kan kosteloos reserveren door het aanvraagformulier in te vullen.