Toelating en inschrijven

Op deze pagina vind je alle informatie over de toelatingseisen die gelden voor deze opleiding, de selectieprocedure en hoe de inschrijving in zijn werk gaat.

Ben je gemotiveerd voor de bacheloropleiding Zorg, gezondheid en samenleving en denk je dat de opleiding bij je past? Dan nodigen we je van harte uit om een inschrijfverzoek te doen en je aan te melden voor de opleiding. We streven naar een hechte, diverse groep studenten die niet alleen geïnteresseerd is in de klinische aspecten van de opleiding maar ook in verbreding op het gebied van gezondheidszorg.

Toelating

De bacheloropleiding Zorg, gezondheid en samenleving hanteert een selectieprocedure. Vanaf collegejaar 2024-2025 kunnen er maximaal 75 studenten per jaar starten met de opleiding. Om in aanmerking te komen voor toelating moet je voldoen aan de vooropleidingseisen en de selectieprocedure doorlopen. Je kunt je inschrijven vanaf 1 oktober 2023 en dient dit uiterlijk 30 april 2024 te doen. Bekijk hieronder de situatie die voor jou geldt.

Wat heb je voor diploma?

Selectie

Zorg, gezondheid en samenleving is een opleiding met een “bijzonder kenmerk Kleinschalig en intensief onderwijs”. Dit houdt in dat er kandidaten geselecteerd worden omwille van het creëren van een kleinschalige, diverse onderwijscommunity met een goede match met de opleiding.

Voor het collegejaar 2024-2025 worden er maximaal 75 kandidaten toegelaten. Toelating is alleen mogelijk als je op voor 1 september 2024 voldoet aan de toelatingseisen en de selectieprocedure volledig hebt doorlopen.

Alles wat je moet weten over de selectieprocedure vind je als je klikt op de button hieronder. Mocht je na het lezen van alle informatie nog vragen hebben, kijk dan bij de pagina over selectie of neem contact met ons op.

Bekijk de selectieprocedure

Inschrijven

Bekijk hier hoe jij je kan inschrijven voor deze opleiding.

Ik wil mij inschrijven met een:

Keuze gemaakt?

Wil jij de bachelor Zorg, gezondheid en samenleving gaan volgen? Dan doe je eerst een inschrijfverzoek via Studielink. 

Schrijf je in via studielink