Toelating en inschrijven

Op deze pagina kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om erachter te komen of je toelaatbaar bent voor deze opleiding en wat je nodig hebt om je aan te melden.

Toelating

Bekijk hier of je toelaatbaar bent voor deze opleiding. Kies daarvoor de situatie die voor jou geldt.

Wat heb je voor diploma?

Inschrijven

Bekijk hier hoe jij je kan inschrijven voor deze opleiding.

Ik wil mij inschrijven met een:

Matching

De Universiteit Utrecht vindt het belangrijk dat je een studie kiest die bij je past. Daarom maakt een matchingstraject deel uit van de inschrijvingsprocedure voor Wiskunde. Nadat je je hebt aangemeld in Studielink neem je hieraan verplicht deel om te mogen starten met de opleiding. Het matchingstraject bestaat uit het invullen van een matchingsformulier* en het deelnemen aan een (online) matchingsactiviteit. Op het matchingsformulier (en in Studielink onder opleidingsspecifieke vragen) kun je aangeven of je de reguliere Wiskunde opleiding wilt doen of Wiskunde en toepassingen.

Woon je in het buitenland of op Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint-Eustatius of Sint-Maarten, dan is deelname aan matching niet verplicht. Neem contact met ons op als je toch aan de matching wilt deelnemen.

*Als je je voor meerdere opleidingen met matching hebt aangemeld, krijg je per opleiding een bericht met het verzoek om een matchingsformulier in te vullen. Let op: je vult per opleiding één formulier in! Binnen 8 dagen na je inschrijving ontvang je een matchingsformulier.

Hoe ziet onze matching eruit?

Keuze gemaakt?

Wil je de bacheloropleiding Wiskunde gaan volgen? Dan doe je eerst een inschrijvingsverzoek via Studielink.