Ervaar de opleiding

Lijkt Wiskunde en toepassingen je een interessante richting en wil je meer weten? Op deze pagina vind je informatie over de manieren waarop je ons beter kunt leren kennen. Bezoek onze Bachelor Open Dag of loop een dagje mee tijdens een van onze meeloopdagen. Ook vind je op deze pagina de ervaringen van studenten én oud-studenten. 

Bachelor Open Dag

Open dag Wiskunde en toepassingen

Meld je aan voor presentaties en maak kennis met de bacheloropleiding(en) van jouw interesse. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je vragen voor te leggen aan studenten, docenten en studieadviseurs. 

Voorlichtingsaanbod

  • Voorlichtingen van bacheloropleidingen: algemene en/of verdiepende sessies. Bij verdiepende sessies kun je denken aan een themapresentatie, minicollege of labtour. 
  • Informatiemarkt waar je persoonlijk contact hebt met studenten, docenten en studieadviseurs: stel je vragen over de opleidingen van jouw interesse, je studiekeuze en het Utrechtse studentenleven. 
  • Veel extra activiteiten: maak kennis en ontdek wat de Universiteit Utrecht nog meer te bieden heeft. 

Wanneer?

De volgende Bachelor Open Dagen waar je kunt kennismaken met deze opleiding zijn:

  • vrijdag 17 november (op locatie)
  • zaterdag 18 november (op locatie)
Houd mij op de hoogte

De opleiding is heel toegankelijk, je kunt met iedereen praten, studenten en docenten.

Meeloopdag

Je volgt samen met andere studiekiezers een hoor- en/of minicollege, krijgt een rondleiding en vervolgens ga je zelf aan de slag met wiskundeopgaven tijdens een werkcollege. Studentvoorlichter Raoul Buist voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook kun je bij vragen over deze studie terecht bij de Unibuddy en de studieadviseur

Het is ook mogelijk om een meeloopdag Wiskunde te combineren met een meeloopdag Natuur- en sterrenkunde en Economie (Economics and Mathematics). 

Wanneer

De data van de eerstvolgende meeloopdagen Wiskunde zijn:

WiskundeNatuur- en WiskundeEconomics and Mathematics
  • 12 mei
  • 16 juni
  • nieuwe data volgen in het najaar
  • nieuwe data volgen in het najaar

Aanmelden

Je kunt je tot 1 week voor de meeloopdag aanmelden. Als je je na de sluitingsdatum aanmeldt, kom je op de reservelijst terecht.

Aanmelden Wiskunde
Aanmelden Natuur- en Wiskunde
Aanmelden Economics and Mathematics

Meer informatie

Neem contact op met de coördinator meeloopdagen Raoul Buist.